Mielenrauha levottomassa maailmassa

Sauri, Pekka
Nimeke: Mielenrauha levottomassa maailmassa
Tekijät: Sauri, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523759206
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.9.2023
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 263
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskuntakehitys, henkinen hyvinvointi, mielenrauha, mielenterveys, mielenterveysongelmat, demokratia, digitalisaatio, vuorovaikutus, viestintä, tekoäly, robotiikka, sosiaalinen media, yhteiskuntapolitiikka, tulevaisuus
Avainsanat: demokratia, digitalisaatio, epävarmuus, henkinen hyvinvointi, mielenrauha, mielenterveys, mielenterveysongelmat, pelko, robotiikka, sosiaalinen media, tekoäly, tulevaisuus, uhkakuvat, viestintä, vuorovaikutus, yhteiskuntakehitys, yhteiskuntapolitiikka
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Miten tästä kaikesta selvitään?

Pekka Sauri etsii kirjassaan tapoja mielenrauhan löytämiseen levottomassa maailmassa ja luo uskoa siihen, että ihmiskunnan parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin.

Viime vuosien jatkuvat kriisit ovat syösseet ihmiskunnan uuteen epävarmuuden aikaan. Ilmastonmuutos, pandemia ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat saaneet tulevaisuuden näyttämään arvaamattomalta ja hallitsemattomalta. Uuden viestintäteknologian mahdollistama kommunikaation vallankumous on sekin osaltaan kärjistänyt turvattomuuden ja ennustamattomuuden kokemusta.

Epävarmuuden ajalla on ollut niin poliittisia kuin psykologisiakin seurauksia. Toisaalta ihmiset etsivät turvaa populistisista ja konservatiivisista aatteista, toisaalta mielenterveysongelmat ja erityisesti masennus näyttävät lisääntyvän.

Miten tästä kaikesta selvitään? Kuinka säilytetään epävarmuuden kourissa optimistinen asenne ja toivo paremmasta tulevaisuudesta? Pekka Sauri luo kirjassaan perustaa optimismille nykyisessä ennustamattomassa ja epävarmassa maailmantilanteessa.

Pekka Sauri on poliitikko, Vihreiden perustajajäseniä, rakastettu radiopersoona, pilapiirtäjä, psykologi ja psykologian tieto-opillisista perusteista Lontoossa väitellyt tohtori. Hän on aiemmin julkaissut tietokirjoja sekä romaanin Parempaa kuin seksi.


Katso myös