Mielenrauha levottomassa maailmassa

Sauri, Pekka
Nimeke: Mielenrauha levottomassa maailmassa
Tekijät: Sauri, Pekka (Kirjoittaja)
Sauri, Pekka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523759220
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 5.9.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 4t 32m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: yhteiskuntakehitys, uhkakuvat, demokratia, epävarmuus, tulevaisuus, viestintä, mielenterveys, mielenrauha, mielenterveysongelmat, vuorovaikutus, tekoäly, henkinen hyvinvointi, yhteiskuntapolitiikka, robotiikka, sosiaalinen media, digitalisaatio, pelko
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Päänauha, Päänauha
23,90 €

Miten tästä kaikesta selvitään?

Pekka Sauri etsii kirjassaan tapoja mielenrauhan löytämiseen levottomassa maailmassa ja luo uskoa siihen, että ihmiskunnan parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin.

Viime vuosien jatkuvat kriisit ovat syösseet ihmiskunnan uuteen epävarmuuden aikaan. Ilmastonmuutos, pandemia ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat saaneet tulevaisuuden näyttämään arvaamattomalta ja hallitsemattomalta. Uuden viestintäteknologian mahdollistama kommunikaation vallankumous on sekin osaltaan kärjistänyt turvattomuuden ja ennustamattomuuden kokemusta.

Epävarmuuden ajalla on ollut niin poliittisia kuin psykologisiakin seurauksia. Toisaalta ihmiset etsivät turvaa populistisista ja konservatiivisista aatteista, toisaalta mielenterveysongelmat ja erityisesti masennus näyttävät lisääntyvän.

Miten tästä kaikesta selvitään? Kuinka säilytetään epävarmuuden kourissa optimistinen asenne ja toivo paremmasta tulevaisuudesta? Pekka Sauri luo kirjassaan perustaa optimismille nykyisessä ennustamattomassa ja epävarmassa maailmantilanteessa.

Pekka Sauri on poliitikko, Vihreiden perustajajäseniä, rakastettu radiopersoona, pilapiirtäjä, psykologi ja psykologian tieto-opillisista perusteista Lontoossa väitellyt tohtori. Hän on aiemmin julkaissut tietokirjoja sekä romaanin Parempaa kuin seksi.


Katso myös