Docendon kirjojen julkistusaikataulu

Tutustu syksyn 2024 kirjojen julkistusaikatauluun tästä.

Kevään 2024 kirjojen julkistusaikataulu on luettavissa, tutustu julkistusaikatauluun:

 

Julkistusajankohtiin voi tulla muutoksia, joten seuraa kirjakohtaisia tiedotteitamme, jossa ilmoitamme myös mahdollisesta julkistustilaisuuden paikasta ja ajasta. Voit liittyä tiedotelistallemme täältä (kohdasta Tilaa)

Median arvostelukappalepyynnöt

Toimittaja, pyydä kirjojemme arvostelu- ja lehdistökappaleita sähköpostitse: tiedotus@docendo.fi.
Muista aina mainita mihin mediaan kirja-arvostelu tai juttu on tulossa. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme 044 7270 250.

Mediatiedotteet

Lähetämme kirjoistamme ennakkotietoa median edustajille sähköpostitse.
Lähetä pyyntö liittyä tiedotelistallemme: tiedotus@docendo.fi.

Kirjailijakuvat

Kirjailijakuvat ovat ladattavissa verkkokaupan kirjailijatiedoista.

Ohjeistus: Sivuston ylälaidan Tuotehaku-toiminnolla etsi kirja tuotenimellä, ISBN-numerolla tai kirjailijan nimellä. Kirjan tuotetiedoista napsauttamalla kirjailijan nimeä, avautuu seuraava ikkuna, josta voi painokelpoisen kuvan ladata. Samalta sivulta löytyy kuvaajatieto, jos kuvaaja ei ole itse kirjailija.

  • Painokelpoinen kansikuva: Kirjailijaesittelyn alapuolella on vahvistetulla tekstillä "Kuva Kirjailijan nimi". Tekstiä napauttamalla avautuu ikkuna, josta  pääset lataamaan painokelpoisen kirjailijakuvan käyttöösi. Kuvaajatieto mainittava käytön yhteydessä (kuvaajatieto löytyy tekstinä latauslinkin alapuolelta).
  • Web-resoluution kansikuva: Voit tallentaa kirjailijaesittelyn vieressä olevan  web-resoluutioisen kirjailijakuvan klikkaamalla hiirellä (mobiilissa paina pitkään) kuvaa ja valitse "Tallenna nimellä".

Jos kirjailijan kuvaa ei löydy kirjailijatiedoista tai tarvitset muita kuvia, voit tiedustella asiaa  sähköpostitse tiedotus@docendo.fi.

Kansikuvat

Painokelpoiset kansikuvat voi ladata suoraan Docendo.fi-kirjakaupan tuotetiedoista.

Ohjeistus: Sivuston ylälaidan Tuotehaku-toiminnolla etsi kirja tuotenimellä, ISBN-numerolla tai kirjailijan nimellä.

  • Painokelpoinen kansikuva: Rullaa sivua alaspäin ja Lisätiedot-otsikon alta pääset lataamaan painokelpoisen kansikuvan käyttöösi kohdassa "Lataa painokelpoinen kansikuva".
  • Web-resoluution kansikuva: Voit tallentaa tuotetiedoissa näkyvän, web-resoluutioisen kansikuvan klikkaamalla hiirellä (mobiilissa paina pitkään) kuvaa ja valitse "Tallenna nimellä".