Docendon kevään 2021 kirjojen julkistusaikataulu

Syksyn 2020 kirjojen julkistustaulu on julkaistu! Tutustu julkistusaikatauluun:

Julkistusajankohtiin voi tulla muutoksia, joten seuraa kirjakohtaisia tiedotteitamme, jossa ilmoitamme myös mahdollisesta julkistustilaisuuden paikasta ja ajasta.

Koronaepidemiatilanteen mukaan olemme varautuneet järjestämään kirjailijahaastaatteluja ja julkistustilaisuuksia myös etänä netissä.

Median arvostelukappalepyynnöt

Toimittaja, pyydä kirjojemme arvostelu- ja lehdistökappaleita sähköpostitse: tiedotus@docendo.fi.
Muista aina mainita mihin mediaan kirja-arvostelu tai juttu on tulossa. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme 044 7270 250.

Mediatiedotteet

Lähetämme kirjoistamme ennakkotietoa median edustajille sähköpostitse. Lähetä pyyntö liittyä tiedotelistallemme: tiedotus@docendo.fi.

Kirjailijakuvat

Kirjailijakuvat ovat tulossa ladattavaksi suoraan verkkosivuiltamme. Vielä toistaiseksi kuvapyynnöt sähköpostitse tiedotus@docendo.fi.
Kiireellisissä pyynnöissä ottakaa yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme tai kustantajaan.

Kansikuvat

Painokelpoiset kansikuvat pystyy lataamaan suoraan kirjojen tuotetiedoista.

Ohjeistus: Sivuston ylälaidan Tuotehaku-toiminnolla etsi kirja tuotenimellä, ISBN-numerolla tai kirjailijan nimellä.

  • Painokelpoinen kansikuva: Rullaa sivua alaspäin ja Lisätiedot-otsikon alta pääset lataamaan painokelpoisen kansikuvan käyttöösi kohdassa "Lataa painokelpoinen kansikuva".
  • Web-resoluution kansikuva: Voit tallentaa tuotetiedoissa näkyvän, web-resoluutioisen kansikuvan klikkaamalla hiirellä (mobiilissa paina pitkään) kuvaa ja valitse "Tallenna nimellä".