Faija - Kirja isyydestä

Potapoff, Teemu
Nimeke: Faija - Kirja isyydestä
Tekijät: Potapoff, Teemu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523826083
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.10.2023
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 182
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: isyys, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, lapsiperheet, perhe-elämä, kotikasvatus, isät, kokemukset, henkilöhistoria
Avainsanat: henkilöhistoria, isyys, isät, kokemukset, kotikasvatus, lapsiperheet, perhe-elämä, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Nykypäivän isyyden monet muodot.

Kirjailija, teologian maisteri Teemu Potapoff on haastatellut kirjaan erilaisia isiä erilaisissa elämäntilanteissa, ja se piirtää uudenlaisen kuvan suomalaisesta isyydestä.

Mitä isyys, isänä oleminen tarkoittaa eri isille? Isän rooli on laajentunut, mistä osaksi on kiittäminen ajan henkeä mutta myös meitä miehiä, jotka haluamme olla tärkeä osa lastemme elämää.

Teoksessa isät pohtivat, millaisia roolimalleja he haluavat olla ja miten isyys on muokannut heitä ihmisinä. Millaisen perinnön, henkisen ja fyysisen, isät haluavat jättää lapsilleen ja koko maailmaan? Millaisia unelmia ja pelkoja liittyy isänä olemiseen?

Odotukset ja vaatimukset isälle voivat olla hyvin erilaisia tämän päivän perheyhteisössä ja yhteiskunnassa. Kirjassa ääneen pääsevät muun muassa uraisä, suurperheen isä sekä yksinhuoltajana perhettä pyörittävä isä. Julkisuus, ura tai vähemmistöön kuuluminen tuovat isyyteen omat haasteensa, eikä isäksi tuleminenkaan ole aina itsestäänselvyys.

Teemu Potapoff on teologian maisteri, joka työskentelee toimittajana, kolumnistina ja juontajana. Pitkän mediauransa aikana Potapoff on työskennellyt televisiossa, radiossa ja hän on valloittanut myös podcast-maailman lukuisilla loistavasti menestyneillä podcasteillaan. Potapoffin kynästä ovat syntyneet kirjat Yön sankarit – kasvoja punaisen köyden takaa, Selviytyjät – kirja elämästä, Yön kuningas ja Luodinkestävä – Heidi Foxellin tarina.


Katso myös