Faija – Kirja isyydestä

Potapoff, Teemu
Nimeke: Faija – Kirja isyydestä
Tekijät: Potapoff, Teemu (Kirjoittaja)
Potapoff, Teemu (Lukija)
Huuskonen, Pertti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523826786
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 9.10.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 4t 49m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
Avainsanat: isyys, vanhemmuus, kotikasvatus, vanhempi-lapsisuhde, isät, kokemukset, lapsiperheet, perhe-elämä, henkilöhistoria
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023

27,90 €

Nykypäivän isyyden monet muodot.

Kirjailija, teologian maisteri Teemu Potapoff on haastatellut kirjaan erilaisia isiä erilaisissa elämäntilanteissa, ja se piirtää uudenlaisen kuvan suomalaisesta isyydestä.

Mitä isyys, isänä oleminen tarkoittaa eri isille? Isän rooli on laajentunut, mistä osaksi on kiittäminen ajan henkeä mutta myös meitä miehiä, jotka haluamme olla tärkeä osa lastemme elämää.

Teoksessa isät pohtivat, millaisia roolimalleja he haluavat olla ja miten isyys on muokannut heitä ihmisinä. Millaisen perinnön, henkisen ja fyysisen, isät haluavat jättää lapsilleen ja koko maailmaan? Millaisia unelmia ja pelkoja liittyy isänä olemiseen?

Odotukset ja vaatimukset isälle voivat olla hyvin erilaisia tämän päivän perheyhteisössä ja yhteiskunnassa. Kirjassa ääneen pääsevät muun muassa uraisä, suurperheen isä sekä yksinhuoltajana perhettä pyörittävä isä. Julkisuus, ura tai vähemmistöön kuuluminen tuovat isyyteen omat haasteensa, eikä isäksi tuleminenkaan ole aina itsestäänselvyys.

Teemu Potapoff on teologian maisteri, joka työskentelee toimittajana, kolumnistina ja juontajana. Pitkän mediauransa aikana Potapoff on työskennellyt televisiossa, radiossa ja hän on valloittanut myös podcast-maailman lukuisilla loistavasti menestyneillä podcasteillaan. Potapoffin kynästä ovat syntyneet kirjat Yön sankarit – kasvoja punaisen köyden takaa, Selviytyjät – kirja elämästä, Yön kuningas ja Luodinkestävä – Heidi Foxellin tarina.


Katso myös