Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Venäjän sota

McGlynn, Jade
Nimeke: Venäjän sota
Alkuteos: Russia´s War
Tekijät: McGlynn, Jade (Kirjoittaja)
Karvonen, Kyösti (Kääntäjä)
Hänninen, Laura (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523826601
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 6.9.2023
Hinta: 17,90 € (16,27 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Russia´s War
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 10t 1m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
Avainsanat: Venäjän hyökkäys Ukrainaan 2022, propaganda, informaatiovaikuttaminen, disinformaatio, diskurssi, joukkoviestimet, mielipiteet, asenteet, venäläiset, yleinen mielipide, maailmankuva, geopolitiikka, venäläisyys, kansallinen identiteetti, sotapropaganda, maailmanjärjestys, Venäjä, Ukraina
E-kirja, 2023
EPUB
17,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Ylivetokannet, Päänauha, Kannet laminoitu
28,90 €

Ukraina on Venäjälle maa, jolla ei ole olemassaolon oikeutta.

Venäjän brutaali hyökkäys Ukrainaan ja sen julmuudet ovat kauhistuttaneet maailmaa. Miksi enemmistö venäläisistä kannattaa sotaa? He tuntuvat näkevän täysin erilaisen sodan, jossa he ovat rohkeita altavastaajia ja hyväsydämisiä sankareita. Venäjä-analyytikko Jade McGlynn paljastaa kirjassa venäläisen enemmistön asenteet ja tuen hyökkäykselle.

Tavallisia Venäjän ja Ukrainan kansalaisia, virkamiehiä sekä ulkopolitiikan eliittiä haastattelemalla McGlynn tutkii venäläisen maailmankuvan valheita ja puolitotuuksia. Kirja auttaa lukijaa oivaltamaan venäläisyyden syvintä olemusta. Se kertoo monista venäläisistä, jotka uskovat täysin Kremlin sepitelmiin ja pitävät sotaa Putinin sankaritekona. Heidän silmissään tämä on Venäjän sota – Ukrainaa vastaan, länttä vastaan, pahaa vastaan – eikä paluuta voi olla. Suunnitelmallinen, omaan kansaan kohdistunut informaatiovaikuttaminen on tehnyt tehtävänsä.

Jade McGlynn (PhD) on Venäjän mediaan ja ulkopolitiikkaan perehtynyt asiantuntija, joka toimii mm. tutkijana King’s Collegessa Lontoossa. Hän on kysytty kommentaattori kansainvälisissä medioissa, kuten CNN, BBC, The Times, The Telegraph ja Foreign Policy.


Katso myös