Venäjän sota

McGlynn, Jade
Nimeke: Venäjän sota
Alkuteos: Russia´s War
Tekijät: McGlynn, Jade (Kirjoittaja)
Karvonen, Kyösti (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523826588
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.9.2023
Hinta: 28,90 € (26,27 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Russia´s War
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: Venäjä
Yhteiskunta
BLACK WEEK
Sotahistoria
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: Venäjän hyökkäys Ukrainaan 2022, propaganda, informaatiovaikuttaminen, disinformaatio, diskurssi, joukkoviestimet, mielipiteet, asenteet, venäläiset, yleinen mielipide, maailmankuva, venäläisyys, kansallinen identiteetti, geopolitiikka
Avainsanat: Ukraina, Venäjä, Venäjän hyökkäys Ukrainaan 2022, asenteet, disinformaatio, diskurssi, geopolitiikka, informaatiovaikuttaminen, joukkoviestimet, kansallinen identiteetti, maailmanjärjestys, maailmankuva, mielipiteet, propaganda, sotapropaganda, venäläiset, venäläisyys, yleinen mielipide
E-kirja, 2023
EPUB
17,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
17,90 €

Ukraina on Venäjälle maa, jolla ei ole olemassaolon oikeutta.

Venäjän brutaali hyökkäys Ukrainaan ja sen julmuudet ovat kauhistuttaneet maailmaa. Miksi enemmistö venäläisistä kannattaa sotaa? He tuntuvat näkevän täysin erilaisen sodan, jossa he ovat rohkeita altavastaajia ja hyväsydämisiä sankareita. Venäjä-analyytikko Jade McGlynn paljastaa kirjassa venäläisen enemmistön asenteet ja tuen hyökkäykselle.

Tavallisia Venäjän ja Ukrainan kansalaisia, virkamiehiä sekä ulkopolitiikan eliittiä haastattelemalla McGlynn tutkii venäläisen maailmankuvan valheita ja puolitotuuksia. Kirja auttaa lukijaa oivaltamaan venäläisyyden syvintä olemusta. Se kertoo monista venäläisistä, jotka uskovat täysin Kremlin sepitelmiin ja pitävät sotaa Putinin sankaritekona. Heidän silmissään tämä on Venäjän sota - Ukrainaa vastaan, länttä vastaan, pahaa vastaan ​​- eikä paluuta voi olla. Suunnitelmallinen, omaan kansaan kohdistunut informaatiovaikuttaminen on tehnyt tehtävänsä.

Jade McGlynn (PhD) on Venäjän mediaan ja ulkopolitiikkaan perehtynyt asiantuntija, joka toimii mm. tutkijana King's Collegessa Lontoossa. Hän on kysytty kommentaattori kansainvälisissä medioissa, kuten CNN, BBC, The Times, The Telegraph ja Foreign Policy.


Katso myös