Uskollisuuden vala

Erikson, Christina
Nimeke: Uskollisuuden vala
Alkuteos: Om du var min
Tekijät: Erikson, Christina (Kirjoittaja)
Louhivuori, Jänis (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523758544
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 13.6.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 13.6.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Om du var min
Kustantaja: Minerva
Sarja: Kartanon naiset 1
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 260
Tuoteryhmät: Viihde ja romantiikka
Tulossa – Ennakkotilaa!
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kartanoromantiikan uusi kuningatar!

Historiallisen perhesaagan aloitusosa on täydellinen yhdistelmä historiaa, rakkautta, juonittelua ja jännitystä.

On vuosi 1782 ja hovimarsalkka Carl Sporren rakennuttama Svartån kartano on valmistumassa. Sporren kuusitoistavuotias Christina-tytär lähetetään Tukholmaan hovissa esiteltäväksi. Pääkaupungin seurapiireistä hänelle halutaan löytää sopiva aviomiesehdokas, mutta Christinan sydän sykkii muurarimestarin pojalle Gustafille.

Tukholmassa Christina tulee vedetyksi mukaan kuninkaan ja tämän sisaren ympärillä kiehuviin juonitteluihin. Samaan aikaan Svartåssa käydään yhteenotto, jonka seuraukset ovat tuhoisat.

Kun Christina haluaa löytää totuuden Svartån tapahtumista, hänen etsintänsä johtaa hyvin vaarallisten ihmisten luo. Ja nämä ihmiset ovat lähellä Ruotsin hovia ja kuninkaallista perhettä.

Uskollisuuden vala on ensimmäinen osa Kartanon naiset -romaanisarjasta, joka kertoo Svartån kartanon naisten hellittämättömästä taistelusta rakkauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta 1700-luvun lopulta lähtien.

Christina Erikson on ruotsalainen bestsellerkirjailija, joka on kirjoittanut kymmenen rikosromaania. Ostettuaan miehensä Thomas Eriksonin kanssa Svartån kartanon vuonna 2021, hän alkoi tutkia talon ja siellä asuneiden naisten historiaa. Se innoitti Christina Eriksonia siirtymään dekkareista historialliseen viihteeseen ja luomaan näiden naisten kiehtovien tarinoiden pohjalta romaanisarjan. Osansa inspiraatiossa lienee silläkin, että häntä ennen talon valtiattarina on ollut peräti kolme Christinaa.


Katso myös