Uskollisuuden vala

Erikson, Christina
Nimeke: Uskollisuuden vala
Alkuteos: Om du var min
Tekijät: Erikson, Christina (Kirjoittaja)
Louhivuori, Jänis (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523758551
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 13.6.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Om du var min
Kustantaja: Minerva
Sarja: Kartanon naiset 1
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 1700-luku, juonittelu, rakkaus, itsemäärääminen, naiset, aateli, kuninkaalliset, hovit, kartanot, Ruotsi
Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Päänauha, Kannet laminoitu, Painettu suojapaperi
27,90 €

Kartanoromantiikan uusi kuningatar!

Historiallisen perhesaagan aloitusosa on täydellinen yhdistelmä historiaa, romantiikkaa, juonittelua ja jännitystä.

On vuosi 1782, ja hovimarsalkka Carl Sporren rakennuttama Svartån kartano on valmistumassa. Sporren kuusitoistavuotias Christina-tytär lähetetään Tukholmaan hovissa esiteltäväksi. Christinan pitäisi naida joku arvolleen sopi va aatelismies, mutta hänen sydämensä sykkii vain muurarimestarin pojalle Gustafille.

Tukholmassa Christina tulee vedetyksi mukaan kuninkaan ja tämän sisaren ympärillä kiehuviin juonitteluihin. Samaan aikaan Svartåssa käydään yhteenotto, jonka seuraukset ovat tuhoisat. Tapahtumien taustoja penkoessaan Christina päätyy tekemisiin hyvin vaarallisten ihmisen kanssa – joilla taas on läheiset välit Ruotsin hoviin.

Uskollisuuden vala on ensimmäinen osa kartanoromantiikan uuden kuningattaren kiehtovasta Kartanon naiset -romaanisarjasta, joka kertoo Svartån kartanon naisten hellittämättömästä taistelusta rakkauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta 1700-luvun lopulta lähtien.

Christina Erikson on ruotsalainen bestsellerkirjailija, joka on kirjoittanut kymmenen rikosromaania. Ostettuaan miehensä Thomas Eriksonin kanssa Svartån kartanon, hän alkoi tutkia talon ja siellä asuneiden naisten historiaa. Se innoitti Christina Eriksonia siirtymään dekkareista historialliseen viihteeseen ja luomaan näiden naisten kiehtovien tarinoiden pohjalta romaanisarjan. Osansa inspiraatiossa lienee silläkin, että häntä ennen kartanoa ovat johtaneet pitkiä aikoja ja menestyksekkäästi useat naiset, joista monien nimi on ollut Christina. Sarjan oikeudet myytiin jo ennen sen ilmestymistä kaikkiin Pohjoismaihin.


Katso myös