Undertaker – Kuolemanpelko

Kilpi, Marko
Nimeke: Undertaker – Kuolemanpelko
Tekijät: Kilpi, Marko (Kirjoittaja)
Laitinen, Aku (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523821385
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 6.10.2021
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Undertaker 5
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 13t 38m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: räjähdykset, terrori-iskut, ydinaseet, kansainvälinen rikollisuus, kansainvälinen talous, levottomuus, yhteiskunta, hautausurakoitsijat, pakolaiset, ääriliikkeet
Avainsanat: hautausurakoitsijat, kansainvälinen rikollisuus, kansainvälinen talous, levottomuus, pakolaiset, räjähdykset, terrori-iskut, ydinaseet, yhteiskunta, ääriliikkeet
E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2022
A-formaatin pokkari, Liimasidos
9,90 €

Kovakantinen kirja, 2021
Suojapaperi
4,90 €

Räjähdys pääkaupungin ytimessä johtaa ketjureaktioon, joka uhkaa koko maailmaa

Hautausurakoitsijan valeasussa toiminut ammattirikollinen Jarmo Kivi on ollut räjähdyksen ytimessä. Hänen nuori apupoikansa Tuomas Lintu löytää hautaustoimiston lattialta, tuhon, rojun ja riekaleiden keskeltä jotain: peltisen rasian, Leijonatervaa. Rasian sisällä on pieni esine. Muistitikku. Sen kylkeen on kirjoitettu hänen nimensä.

Mitä Tuomaksen pitäisi tehdä? Sytyttää loputkin maailmasta palamaan? Ratkaisu kiertyy pieneen, huomaamattomaan hautaustoimistoon kaukaisessa Suomessa. Tuomaksen tehtävä on selvittää, kuka Jarmo Kivi oli, mitä oikein tapahtui ja miksi.

Undertaker-sarja kertoo poikkeuksellisista yksilöistä, jotka ovat valmiita äärimmäisiin tekoihin suojellakseen lähimmäisiään, edistääkseen rikollisia liiketoimiaan ja selviytyäkseen maailmassa, jossa ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Trillerisarjaan kuuluvat myös osat Kuolemantuomio, Kuolemanenkeli, Kuoleman kosketus ja Kuolemanlaakso.


Katso myös