Undertaker - Kuolemanpelko

Kilpi, Marko
Nimeke: Undertaker - Kuolemanpelko
Tekijät: Kilpi, Marko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523821132
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.9.2021
Hinta: 27,95 € 22,36 € (20,33 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Undertaker 5
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 347
Tuoteryhmät: Rikoskirjat ja dekkarit
Dekkarit
Uutuudet
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
YSO asiasanat: räjähdykset, terrori-iskut, ydinaseet, kansainvälinen rikollisuus, kansainvälinen talous, levottomuus, yhteiskunta, hautausurakoitsijat, pakolaiset, ääriliikkeet
Genre: jännitys
E-kirja, 2021
EPUB
11,92 €

Ladattava äänikirja, 2021
MP3
13,52 €

Räjähdys pääkaupungin ytimessä johtaa ketjureaktioon, joka uhkaa koko maailmaa

Hautausurakoitsijan valeasussa toiminut ammattirikollinen Jarmo Kivi on ollut räjähdyksen ytimessä. Hänen nuori apupoikansa Tuomas Lintu löytää hautaustoimiston lattialta, tuhon, rojun ja riekaleiden keskeltä jotain: peltisen rasian, Leijonatervaa. Rasian sisällä on pieni esine. Muistitikku. Sen kylkeen on kirjoitettu hänen nimensä.

Mitä Tuomaksen pitäisi tehdä? Sytyttää loputkin maailmasta palamaan? Ratkaisu kiertyy pieneen, huomaamattomaan hautaustoimistoon kaukaisessa Suomessa. Tuomaksen tehtävä on selvittää, kuka Jarmo Kivi oli, mitä oikein tapahtui ja miksi.

Undertaker-sarja kertoo poikkeuksellisista yksilöistä, jotka ovat valmiita äärimmäisiin tekoihin suojellakseen lähimmäisiään, edistääkseen rikollisia liiketoimiaan ja selviytyäkseen maailmassa, jossa ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Trillerisarjaan kuuluvat myös osat Kuolemantuomio, Kuolemanenkeli, Kuoleman kosketus ja Kuolemanlaakso.


Katso myös