Torstain lapsi

French, Nicci
Nimeke: Torstain lapsi
Alkuteos: Thursday Child
Tekijät: French, Nicci (Kirjoittaja)
Salokangas, Raimo (Kääntäjä)
Kudjoi, Karoliina (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523825796
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.1.2024
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Thursday Child
Kustantaja: Docendo
Sarja: Frieda Klein 4
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 12t 15m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: menneisyys, muistot, rikokset, murha, luokkatoverit, teini-ikäiset, tytöt, naiset, psykoterapeutit, rikospoliisi, pikkukaupungit, Lontoo, Englanti
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2021
Painettu suojapaperi
4,90 €

Kaksi vuosikymmentä, kaksi järkyttävää rikosta.

Torstaisin kannattaa pysyä kotona turvassa. Vaikka joskus sekään ei riitä.

Kaksikymmentä vuotta sitten teini-ikäinen Frieda Klein joutui kotonaan järkyttävän rikoksen uhriksi. Pahinta oli, että kukaan ei uskonut häntä – ei poliisi, hänen äitinsä tai edes hänen ystävänsä. Frieda päätti lähteä kotikaupungistaan pysyvästi.

Nyt, 20 vuotta myöhemmin, psykoterapeutti Frieda Kleinin ovelle ilmestyy hänen nuoruudenystävänsä. Tämä pyytää Friedalta apua tyttärelleen Beckylle, joka on joutunut samanlaisen hyökkäyksen kohteeksi kotonaan. Tytär sanoo tulleensa raiskatuksi omassa sängyssään, vaikka äiti oli samaan aikaan alakerrassa.

Kun Becky löytyy hirttäytyneenä kotoaan, päättää Frieda palata kotikaupunkiinsa tutkimaan tapausta. Mutta se tarkoittaa, että hänen on kohdattava myös itseensä kohdistunut rikos, vaikka hän on koettanut unohtaa koko tapauksen. Onko hän valmis kohtaamaan tekijän, joka saattaa olla sama molemmissa rikoksissa?

Nicci Frenchin Frieda Klein -sarjassa unettomuudesta kärsivä psykoterapeutti pureutuu potilaidensa mielten synkimpiin sopukoihin ratkaistakseen rikoksia yhdessä Lontoon poliisin kanssa. Hän joutuu kohtaamaan kerta toisensa jälkeen pahimmat pelkonsa jahdatessaan murhaajia ja muita rikollisia.


Katso myös