Torstain lapsi

French, Nicci
Nimeke: Torstain lapsi
Alkuteos: Thursday Child
Tekijät: French, Nicci (Kirjoittaja)
Salokangas, Raimo (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527252710
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.1.2021
Hinta: 17,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Thursday Child
Kustantaja: Docendo
Sarja: Frieda Klein 4 Blue Moon
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 347
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Englanti, Lontoo, luokkatoverit, menneisyys, muistot, murha, naiset, pikkukaupungit, psykoterapeutit, rikokset, rikospoliisi, teini-ikäiset, tytöt
Genre: jännitys
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Kaksi vuosikymmentä, kaksi järkyttävää rikosta.

Torstaisin kannattaa pysyä kotona turvassa. Vaikka joskus sekään ei riitä.

Kaksikymmentä vuotta sitten teini-ikäinen Frieda Klein joutui kotonaan järkyttävän rikoksen uhriksi. Pahinta oli, että kukaan ei uskonut häntä - ei poliisi, hänen äitinsä tai edes hänen ystävänsä. Frieda päätti lähteä kotikaupungistaan pysyvästi.

Nyt, 20 vuotta myöhemmin, psykoterapeutti Frieda Kleinin ovelle ilmestyy hänen nuoruudenystävänsä. Tämä pyytää Friedalta apua tyttärelleen Beckylle, joka on joutunut samanlaisen hyökkäyksen kohteeksi kotonaan. Tytär sanoo tulleensa raiskatuksi omassa sängyssään, vaikka äiti oli samaan aikaan alakerrassa.

Kun Becky löytyy hirttäytyneenä kotoaan, päättää Frieda palata kotikaupunkiinsa tutkimaan tapausta. Mutta se tarkoittaa, että hänen on kohdattava myös itseensä kohdistunut rikos, vaikka hän on koettanut unohtaa koko tapauksen. Onko hän valmis kohtaamaan tekijän, joka saattaa olla sama molemmissa rikoksissa?

Nicci Frenchin Frieda Klein -sarjassa unettomuudesta kärsivä psykoterapeutti pureutuu potilaidensa mielten synkimpiin sopukoihin ratkaistakseen rikoksia yhdessä Lontoon poliisin kanssa. Hän joutuu kohtaamaan kerta toisensa jälkeen pahimmat pelkonsa jahdatessaan murhaajia ja muita rikollisia.


Katso myös