Sagan iskee

Sagan, Peter; Deering, John
Nimeke: Sagan iskee
Alkuteos: My World
Tekijät: Sagan, Peter (Kirjoittaja)
Deering, John (Kirjoittaja)
Virtamo, Jouni (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522916471
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € 5,90 € (5,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: My World
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 325
Tuoteryhmät: Urheilijaelämäkerrat
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kilpapyöräilijät, urheilijat, maantiepyöräily, huippu-urheilu, pyöräily, pyöräilijät, maailmanmestarit
Avainsanat: Slovakia, huippu-urheilu, kilpapyöräilijät, maailmanmestarit, maantiepyöräily, pyöräilijät, pyöräily, urheilijat
”Jos kilpailun startissa on mukana sata ajajaa, kilpailun jälkeen on kerrottavana sata tarinaa. Tarinani kertoo UCI:n sateenkaaripaidan pitämisestä kolme vuotta putkeen. Sellaisen tarinan voit kuulla vain minulta.”

Peter Sagan teki vuosien 2015-2017 aikana mahdottomalta näyttäneen suorituksen: Hän voitti Kansainvälisen pyöräilyliiton maailmanmestaruuden kolme kertaa peräkkäin ja takasi itselleen paikan historian kirjoissa yhtenä kaikkien aikojen loistavimpana pyöräilijänä. Hän on myös voittanut Tour de Francen vihreän paidan kuudesti ja yli sata ammattilaiskilpailua, muun muassa Paris-Roubaix'n vuonna 2018. Hänet nimettiin vuoden 2016 pyöräilijäksi, ja hän voitti Velo d'Orin samana vuonna. Hän ajaa saksalaistalli BORA - Hansgrohessa.

Mutta Peter ei ainoastaan voita. Hän viihdyttää. Jokainen satulassa vietetty hetki antaa hänelle mahdollisuuden ilmentää persoonallisuuttaan Mont Ventoux'n rinteiden ilman käsiä keulimisesta lehdis tötilaisuuksien äänekkäitä vaatimuksia esittävien lehtimiesten kiusaamiseen. Peter huokuu intohimoa lajiaan kohtaan ja herttaista halua tuoda hymy faniensa kasvoille.

Mikä motivoi tätä Tourminatoriksi kutsuttua miestä? Mikä on hänen lähestymistapansa loppukiriin? Miten hän suhtautuu pääjoukon muihin ajajiin? Horjumattomalla rehellisyydellä ja luontaisella huumorilla. Saganin omaelämäkerta esittelee miehen, joka on tuonut valon ammattilaispyöräilyyn.


Katso myös