Ruotsalainen mysteeri

Häkämies, Kari
Nimeke: Ruotsalainen mysteeri
Tekijät: Häkämies, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523828179
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 2.5.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 2.5.2024
Hinta: 9,90 € 7,43 € (6,75 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Henrik Hamilo 2
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 334
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: murhayritykset, politiikka, vakoilu, jäsenyys, sotilasliitot, poliitikot, toimittajat, vakoilijat, palkkamurhaajat, Tukholma, Ruotsi, Suomi
Äänikirja, 2023
MP3
12,68 €

E-kirja, 2023
EPUB
11,18 €

Kovakantinen kirja, 2023
Suojapaperi
20,00 €

Vallan ytimessä käydään likaista peliä.

Poliittinen trilleri punoo taidokkaasti pienten ihmisten kohtalot julmaan suurvaltapolitiikkaan. Linnan hämähäkki -trillerissä esitelty valtiosihteeri Henrik Hamilo ajautuu jälleen poliittisen kriisin keskiöön. Venäjällä on sanansa sanottavana Natoon liittymisestä - tällä kertaa Ruotsin maaperällä.

Politiikan taustakuviot kuin omat taskunsa tuntevan Kari Häkämiehen trillerissä palkkamurhaaja vaanii Tukholmassa Ruotsin opetusministeriä. Pian ilmenee, että tapahtumat liittyvät myös Suomeen.

Vyyhteä alkaa ratkoa Henrik Hamilo, sillä Suomen ja Ruotsin yhdessä jättämä Nato-hakemus on tehnyt turvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä maille yhteisiä. Kun vielä Venäjän Helsingin suurlähetystön nuori lehdistöavustaja Valeri Ivanov kuulee äidiltään merkillisen tarinan, hän alkaa epäillä, että paljastuksella voi olla yhtymäkohta Tukholman tapahtumiin ja Venäjän sotapolitiikkaan.

Kari Häkämies (s. 1956) on Varsinais-Suomen maakuntajohtaja, entinen kansanedustaja ja ministeri, joka on kirjoittanut realistisuudestaan kiitettyjä kotimaiseen politiikkaan kytkeytyviä rikosromaaneja.


Katso myös