Ruotsalainen mysteeri

Häkämies, Kari
Nimeke: Ruotsalainen mysteeri
Tekijät: Häkämies, Kari (Kirjoittaja)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523825383
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 9.3.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Henrik Hamilo 2
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 9t 6m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: murhayritykset, politiikka, vakoilu, jäsenyys, sotilasliitot, poliitikot, toimittajat, vakoilijat, palkkamurhaajat, Tukholma, Ruotsi, Suomi
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Suojapaperi
13,43 €

Pehmeäkantinen kirja, 2024
A-formaatin pokkari, Liimasidos
9,90 €

Vallan ytimessä käydään likaista peliä.

Poliittinen trilleri punoo taidokkaasti pienten ihmisten kohtalot julmaan suurvaltapolitiikkaan. Linnan hämähäkki -trillerissä esitelty valtiosihteeri Henrik Hamilo ajautuu jälleen poliittisen kriisin keskiöön. Venäjällä on sanansa sanottavana Natoon liittymisestä – tällä kertaa Ruotsin maaperällä.

Politiikan taustakuviot kuin omat taskunsa tuntevan Kari Häkämiehen trillerissä palkkamurhaaja vaanii Tukholmassa Ruotsin opetusministeriä. Pian ilmenee, että tapahtumat liittyvät myös Suomeen.

Vyyhteä alkaa ratkoa Henrik Hamilo, sillä Suomen ja Ruotsin yhdessä jättämä Nato-hakemus on tehnyt turvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä maille yhteisiä. Kun vielä Venäjän Helsingin suurlähetystön nuori lehdistöavustaja Valeri Ivanov kuulee äidiltään merkillisen tarinan, hän alkaa epäillä, että paljastuksella voi olla yhtymäkohta Tukholman tapahtumiin ja Venäjän sotapolitiikkaan.

Kari Häkämies (s. 1956) on Varsinais-Suomen maakuntajohtaja, entinen kansanedustaja ja ministeri, joka on kirjoittanut realistisuudestaan kiitettyjä kotimaiseen politiikkaan kytkeytyviä rikosromaaneja.


Katso myös