Rikoksia ja rakkautta

Hertell, Hanna; Holmavuo, Heidi
Nimeke: Rikoksia ja rakkautta
Tekijät: Hertell, Hanna (Kirjoittaja)
Holmavuo, Heidi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523826915
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.9.2023
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 255
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: aviopuolisot, avioliitto, perhe-elämä, rikolliset, järjestäytynyt rikollisuus, huumekauppa, oikeudenkäynti, huumausainerikokset, tuomiot, vankeus (vangittuna olo)
Avainsanat: Hanna Hertell, avioliitto, aviopuolisot, huumausainerikokset, huumekauppa, järjestäytynyt rikollisuus, oikeudenkäynti, perhe-elämä, rikolliset, tuomiot, vankeus (vangittuna olo)
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2022

19,90 €

Millaista on elää tunnetun rikollispomon puolisona?

Rikoksia ja rakkautta on true crime -elämäkerta, jossa ex-aviomies ja lapsen isä on antanut kasvot liivijengille, johtanut rikollisjärjestöä ja tuomittu lukuisista talous-, huumausaine-, petos- ja väkivaltarikoksista.

Hanna seurasi vuosia vierestä miehensä rikollista elämää ja kotietsintöjä. Vastaili poliisien kysymyksiin miehensä olinpaikasta ja oppi tuntemaan vankilat ja niiden tapaamishuoneet.

Eräänä päivänä Hanna otetaan kiinni. Hän viettää kolme viikkoa Pasilan poliisivankilassa. Hannaa syytetään osallisuudesta Katiska-huumevyyhtiin. Tuosta hetkestä alkoi matka, johon Hanna ei koskaan osannut varautua.


Katso myös