Rikoksia ja rakkautta

Hertell, Hanna; Holmavuo, Heidi
Nimeke: Rikoksia ja rakkautta
Tekijät: Hertell, Hanna (Kirjoittaja)
Holmavuo, Heidi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523823655
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 3.11.2022
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: True crime
Muut elämäkerrat
BLACK WEEK
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: aviopuolisot, avioliitto, perhe-elämä, rikolliset, järjestäytynyt rikollisuus, huumekauppa, oikeudenkäynti, huumausainerikokset, tuomiot, vankeus (vangittuna olo)
Avainsanat: avioliitto, aviopuolisot, huumausainerikokset, huumekauppa, järjestäytynyt rikollisuus, oikeudenkäynti, perhe-elämä, rikolliset, tuomiot, vankeus (vangittuna olo), Hanna Hertell
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2023
A-formaatin pokkari, Liimasidos
9,90 €

Millaista on elää tunnetun rikollispomon puolisona?

Rikoksia ja rakkautta on true crime -elämäkerta, jossa ex-aviomies ja lapsen isä on antanut kasvot liivijengille, johtanut rikollisjärjestöä ja tuomittu lukuisista talous-, huumausaine-, petos- ja väkivaltarikoksista.

Hanna seurasi vuosia vierestä miehensä rikollista elämää ja kotietsintöjä. Vastaili poliisien kysymyksiin miehensä olinpaikasta ja oppi tuntemaan vankilat ja niiden tapaamishuoneet.

Eräänä päivänä Hanna otetaan kiinni. Hän viettää kolme viikkoa Pasilan poliisivankilassa. Hannaa syytetään osallisuudesta Katiska-huumevyyhtiin. Tuosta hetkestä alkoi matka, johon Hanna ei koskaan osannut varautua.

Heidi Holmavuo tamperelainen rikoskirjailija ja tutkiva journalisti. Hänen menestynein kirjallinen teoksensa on kahtena vuonna peräkkäin bestsellerin verran myynyt menestyskirja Karhuryhmä. Holmavuo on ollut myös käsikirjoittamassa ja toimittamassa lukuisia rikosohjelmia sekä true crime -kirjasarjaa.


Katso myös