Rakkaudella, Tove. Romaani

Eerola, Ville
Nimeke: Rakkaudella, Tove. Romaani
Tekijät: Eerola, Ville (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523824102
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.9.2022
Hinta: 22,90 € (20,82 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: Kaunokirjallisuus
BLACK WEEK
Taiteilijaelämäkerrat
Historialliset romaanit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Eva Konikoff, Tove Jansson, kirjailijat, lupaukset, naiset, rakkaus, rikkominen, taiteilijat, valokuvaajat, ystävyys
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Tositapahtumiin perustuva romaani kahden naisen ystävyydestä, taiteesta ja elämän ehdoista.

Rakkaudella, Tove on ainutlaatuinen kuvan ja sanan sinfonia, ennennäkemättömään aineistoon perustuva romaani Tove Janssonista ja Eva Konikoffista.

Kahden taiteilijan 1930-luvulla alkanut ystävyys jatkui läpi vuosikymmenten kirjeenvaihdossa sen jälkeen, kun Eva muutti sotien aikana Yhdysvaltoihin etsimään uutta suuntaa elämälleen ja työlleen valokuvaajana. Kirjeissään Evalle Tove paljasti itsestään enemmän kuin kenellekään muulle.

Rakkaudella, Tove on lähettäjänsä viimeinen tervehdys ystävälleen, kirjeen muotoon puettu romaani, jossa Tove Jansson pohtii elämäänsä ja asettaa itsensä paljaammaksi kuin koskaan aikaisemmin. Samalla se on tarina välimatkoista ja niiden puutteesta.

VTM, FM Ville Eerola (s. 1990) on historioitsija ja Helsingin yliopiston jatko-opiskelija, jolla on maisterin tutkinnot poliittisesta historiasta ja yleisestä kirjallisuustieteestä. Hänen esikoisromaaninsa Nuori Waltari (2020) sai kosolti kiitosta nuoren Mika Waltarin nahkoihin menemisestä


Katso myös