Rakkaudella, Tove. Romaani

Eerola, Ville
Nimeke: Rakkaudella, Tove. Romaani
Tekijät: Eerola, Ville (Kirjoittaja)
Manto, Erja (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523824126
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.9.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 3t 59m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: kirjailijat, lupaukset, naiset, rakkaus, rikkominen, taiteilijat, valokuvaajat, ystävyys, Tove Jansson, Eva Konikoff, Eva Konikoff
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2022
Lankasidos, Päänauha, Painettu suojapaperi
22,90 €

Tositapahtumiin perustuva romaani kahden naisen ystävyydestä, taiteesta ja elämän ehdoista.

Rakkaudella, Tove on ainutlaatuinen kuvan ja sanan sinfonia, ennennäkemättömään aineistoon perustuva romaani Tove Janssonista ja Eva Konikoffista.

Kahden taiteilijan 1930-luvulla alkanut ystävyys jatkui läpi vuosikymmenten kirjeenvaihdossa sen jälkeen, kun Eva muutti sotien aikana Yhdysvaltoihin etsimään uutta suuntaa elämälleen ja työlleen valokuvaajana. Kirjeissään Evalle Tove paljasti itsestään enemmän kuin kenellekään muulle.

Rakkaudella, Tove on lähettäjänsä viimeinen tervehdys ystävälleen, kirjeen muotoon puettu romaani, jossa Tove Jansson pohtii elämäänsä ja asettaa itsensä paljaammaksi kuin koskaan aikaisemmin. Samalla se on tarina välimatkoista ja niiden puutteesta.

VTM, FM Ville Eerola (s. 1990) on historioitsija ja Helsingin yliopiston jatko-opiskelija, jolla on maisterin tutkinnot poliittisesta historiasta ja yleisestä kirjallisuustieteestä. Hänen esikoisromaaninsa Nuori Waltari (2020) sai kosolti kiitosta nuoren Mika Waltarin nahkoihin menemisestä


Katso myös