Peter Kotilainen — Sankari ja kapinallinen

Lindqvist, Lasse; Salminen, Juhavaltteri
Nimeke: Peter Kotilainen — Sankari ja kapinallinen
Tekijät: Lindqvist, Lasse (Kirjoittaja)
Salminen, Juhavaltteri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523825550
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 6.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 6.9.2024
Hinta: 28,90 € (26,27 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Urheilijaelämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: Peter Kotilainen
Maila, taivas ja tähteys.

Kaunistelematon kuvaus siitä, miten Peter Kotilainen nousi vaikeasta lapsuudesta ja uhkapelihelvetistä urheilusankariksi.

Peter Kotilaisen matka Jyväskylän laitakaupungilta Huhtasuolta kirkkaimpiin valoihin ei ollut helppo, vaikka hän oli lahjakas lapsi ja valmis omistamaan elämänsä urheilulle. Peter menetti isänsä tulipalossa yhdeksänvuotiaana, ja hänen veljensä vaimo ammuttiin Kauhajoella vain muutama vuosi myöhemmin. Aikuisiällä Peterin elämää ovat riivanneet uhkapeliongelmat ja velkakierteet. Hänen pelastuksekseen ja pakopaikakseen muodostui jo varhain salibandy. Hänestä tuli poikkeusyksilö, joka oli kaatamassa Ruotsia maaleillaan kahdessa MM-loppuottelussa. Nyt Peter Kotilainen kertoo elämäntarinansa rehellisesti ja itseään säästämättä.

Lasse Lindqvist (s. 1986) on kirjoittanut aiemmin mm. elämäkerrat Tapio Suomisesta (Urheiluhullu – Stadioneilta suljetulle osastolle) ja Éric Perrinistä (Lavalin leijona).

Juhavaltteri Salminen (s. 1990) on turkulainen urheilutoimittaja, joka on toiminut myös suosittujen podcastien Kari Kanala eurofutiksen jäljillä ja Kari Kanala maailman futiksen jäljillä käsikirjoittajana.


Katso myös