On rankkaa olla tyhmä

Namikolinx; Thomsson, Iina
Nimeke: On rankkaa olla tyhmä
Tekijät: Namikolinx (Kirjoittaja)
Thomsson, Iina (Kirjoittaja)
Musta Kissa (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523758827
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 18.1.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: N17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Ikäsuositus: 10
Avainsanat: Namikolinx, vloggaajat, arvostus, nuoret, elämäntaito, henkilöhistoria, oppimisvaikeudet, koulukiusaaminen, kokemukset, YouTube, TikTok, somevaikuttajat, itsetunto, Miranda Rönnberg, itsetunto
Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2024
Flexikantinen, Lankasidos, Päänauha, Liepeelliset pehmeät kannet
22,90 €

Suosikkitubettajan voimauttava itsetuntokirja

"On rankaa olla tyhmä, on lause, jota olen pyöritellyt paljon mielessäni, vaikka se ei edes ole totta. Kuka tämän ajatuksen minun päähäni on istuttanut? Kiusaajat? Opettajat? Tuntemattomat netissä?”

Meistä kaikista tuntuu välillä tyhmältä. Joskus ei itse ymmärrä jotain tai sitten tuntuu, ettei kukaan muu ymmärrä sinua. Tämä kirja on kirjoitettu jokaiselle, joka ajattelee olevansa yksin näiden ajatusten kanssa. Niille, jotka eivät pärjänneet helpolla koulussa, ovat kokeneet kiusaamista tai eivät uskalla olla täysin oma itsensä. Kenenkään toisen ei pitäisi määritellä sitä, mihin pystyt.

Kirja koostuu 12 luvusta, joissa Namikolinxkertoo tarinan siitä, miten hänestä lopulta kasvoi sellainen tyyppi kuin hän tänä päivänä on. Miten harrastuksesta tuli vahingossa työ, millaisia haasteita ”Nami” kohtasi oppimisvaikeuden kanssa ja kuinka hän selvisi koulukiusaamisesta? Millaista on ollut tehdä kymmenen vuotta YouTubea, ja kuinka julkisuus on vaikuttanut? Kuinka Namista tuli se tyyppi, joka uskaltaa unelmoida isosti? Nämä kokemukset voivat inspiroida myös sinua muovaamaan elämästäsi itsesi näköisen!

Kirjassa on myös QR-koodit kirjan aiheisiin liittyviin Namikolinxinvideoihin.

Namikolinx on suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Miranda Rönnberg. Hänet tunnetaan positiivisista ja hauskoista YouTube-videoista, joita hän on tehnyt jo vuodesta 2013 lähtien.

Iina Thomsson on opiskellut journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa. Hän on työskennellyt toimittajana muun muassa Ylellä ja Aamulehdessä sekä tehnyt töitä myös freelancerina.

Musta Kissa on espanjalaissyntyinen, Suomessa asuva pitkän linjan kuvittaja ja sarjakuvantekijä. Hän on tehnyt runsaasti animaatioita, videopelejä ja sarjakuvia monenlaisille kansainvälisille asiakkaille ja Suomessa muun muassa Roviolle.


Katso myös