On rankkaa olla tyhmä

Namikolinx; Thomsson, Iina
Nimeke: On rankkaa olla tyhmä
Tekijät: Namikolinx (Kirjoittaja)
Thomsson, Iina (Kirjoittaja)
Namikolinx (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523758834
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 18.1.2024
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 4t 2m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: N17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Ikäsuositus: 10
Avainsanat: Namikolinx, vloggaajat, arvostus, nuoret, elämäntaito, henkilöhistoria, oppimisvaikeudet, koulukiusaaminen, kokemukset, YouTube, TikTok, somevaikuttajat, itsetunto, Miranda Rönnberg, itsetunto
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2024
Flexikantinen, Lankasidos, Päänauha, Liepeelliset pehmeät kannet
22,90 €

Suosikkitubettajan voimauttava itsetuntokirja

"On rankaa olla tyhmä, on lause, jota olen pyöritellyt paljon mielessäni, varsinkin, koska se ei ole totta. Kuka tämän ajatuksen minun päähäni on istuttanut? Kiusaajat? Opettajat? Tuntemattomat netissä?”

Meistä kaikista tuntuu välillä tyhmältä. Joskus ei itse ymmärrä jotain tai sitten tuntuu, ettei kukaan muu ymmärrä sinua. Tämä kirja on kirjoitettu jokaiselle, joka ajattelee olevansa yksin näiden ajatusten kanssa. Niille, jotka eivät ole pärjänneet helpolla koulussa, ovat kokeneet kiusaamista tai eivät uskalla olla täysin oma itsensä.

Kenenkään toisen ei pitäisi määritellä sitä, mihin pystyt. Ei kouluarvosanojen, muiden kommenttien tai mielipiteiden. Kirjassa tarkastellaan teemoja, jotka liittyvät muun muassa huonommuuden tunteeseen, koulukiusaamiseen, lukivaikeuteen, ihmissuhteisiin, pelkoihin ja niiden voittamiseen sekä omien vahvuuksien löytämiseen ja niistä iloitsemiseen.

Namikolinx kertoo myös siitä, miten hänestä tuli tubettaja. Mistä kaikki alkoi, millaista on ollut tehdä kymmenen vuotta YouTubea ja kuinka julkisuus on vaikuttanut häneen.

Namikolinx on suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Miranda Rönnberg (s. 1999). Hänet tunnetaan positiivisista ja hauskoista YouTube-videoista, joita hän on tehnyt jo vuodesta 2013 lähtien.

Iina Thomsson (s.1998) on opiskellut journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa. Hän on työskennellyt toimittajana muun muassa Ylellä ja Aamulehdessä sekä tehnyt töitä myös freelancerina.

Musta Kissa on espanjalaissyntyinen, Suomessa asuva pitkän linjan kuvittaja ja sarjakuvantekijä. Hän on tehnyt runsaasti animaatioita, videopelejä ja sarjakuvia monenlaisille kansainvälisille asiakkaille ja Suomessa muun muassa Roviolle.


Katso myös