Mika Nyyssölä — Giant Killerin tarina ja treeniopas

Nyyssölä, Mika; Virtamo, Jouni; Lehtonen, Jouni
Nimeke: Mika Nyyssölä — Giant Killerin tarina ja treeniopas
Tekijät: Nyyssölä, Mika (Kirjoittaja)
Virtamo, Jouni (Kirjoittaja)
Lehtonen, Jouni (Kirjoittaja)
Rehell, Tomi (Valokuvaaja)
Laaksonen, Timo (Valokuvaaja)
Lehtonen, Jouni (Valokuvaaja)
Gästgivar, Jenni (Valokuvaaja)
Moisala, Tapani (Valokuvaaja)
Korkki, Riku (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789522913548
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € 5,90 € (5,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 196
Tuoteryhmät: Urheilu ja liikunta
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 79.6 Kuntoliikunta. Kuntourheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkilöhistoria, kehonrakentajat, urheilijat, kehonrakennus, harjoittelu, ruokavaliot, kilpailut
Avainsanat: harjoittelu, henkilöhistoria, kehonrakennus, kehonrakentajat, kilpailut, ruokavaliot, urheilijat
Mika Nyyssölä, 40, on Suomen tämän hetken valovoimaisin kehonrakentaja ja kymmenientuhansien nuorten treenaajien ykkösidoli.

Kirja kuvaa Mikan etenemisen nuoresta harrastevoimailijasta oman lajinsa kehonrakennuksen huipulle ja Arnold Classic Europe -kilpailun voittajaksi Barcelonassa syksyllä 2015. Mika kertoo eri kausien harjoittelusta, ruokavaliosta ja henkisestä taistelusta äärimmäisen rasittavien treenien ja kilpailuja kohti tiukentuvien dieettien puristuksessa.

Mika on Suomessa valtavan sosiaalisen median kautta ilmenevän fanituksen kohde: hänen videoillaan on parhaimmillaan yli satatuhatta katselijaa, ja hänen omilla verkkosivuillaan käy kuukausittain toistasataatuhatta yksittäistä vierailijaa.

Mika jakaa kirjassa ensimmäistä kertaa seikkaperäisiä ohjeita erityisesti nuorille ja innokkaille harjoittelijoille, jotka kaipaavat selviä ohjeita oman harrastuksensa kehittämiseksi ja inspiraatioksi. Mika puhuu myös monille nuorille tärkeistä itsetuntoasioista. Säännöllinen ja johdonmukainen harjoittelu ja hyvä kunto antavat eväitä pärjätä erilaisissa sosiaalisisssa tilanteissa.

Mika on taitava ruoanlaittaja ja tunnettu siitä, että hän syö kisadieetilläkin itse hyvistä raaka-aineista tekemäänsä maittavaa ruokaa. Rasvaa poltettaessa ei ole tarpeen syödä pelkkää parsakaalia tai raejuustoa suoraan purkista, kuten monet asian ajattelevat. Mika kokkaa näytteeksi joitakin ruokia ja antaa niihin myös reseptit, jotta lukijat voivat kokeilla niitä itse.

Teoksessa käsitellään myös lisä- ja urheiluravinteita ja selitetään, miten riittävä lepo ja palautuminen saadaan sovitettua kiireiseen työ-, koulu- ja treeniarkeen.


Katso myös