Kuolema leikkii tulella

James, Peter
Nimeke: Kuolema leikkii tulella
Alkuteos: Want You Dead
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523121416
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.2.2015
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Want You Dead
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 10 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, jännityskirjallisuus, kaupungit, murha, naiset, nettideittailu, omistushalu, pakkomielteet, poliisikirjallisuus, psykopaatit, rikosetsivät, vainoaminen, viha-rakkaussuhde
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2016
A-formaatin pokkari
9,90 €

Kiihkeä ihastumisen hurma vaihtuu kauhuksi

Roy Grace pakkomielteisen huijarin jäljillä.

29-vuotias punatukkainen sinkkunainen Red Westwood on tuhkaksi palaneen rakkauselämänsä raunoilla. Hän etsii hauskanpitoa, ystävyyttä ja ehkä jotain enemmänkin. Red tapaa nettipalvelun kautta komean, hurmaavan ja rikkaan Bryce Laurentin ja ihastuu tähän välittömästi. Mutta heidän rakkaustarinansa edetessä Laurentin pimeä puoli ja synkkä menneisyys alkaa paljastua. Kaikki mitä mies on itsestään kertonut, osoittautuu valheeksi.

Poliisin suojeluksessa Red saa lopulta Laurentin ajetuksi ulos asunnostaan ja elämästään. Mutta todellinen painajainen on vasta alkamassa, sillä Laurentille Red on pakkomielle.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema leikkii tulella on vangitsevan sarjan kymmenes, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös