Kuolema leikkii tulella

James, Peter
Nimeke: Kuolema leikkii tulella
Alkuteos: Want You Dead
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523124059
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Want You Dead
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 10 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 450
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, jännityskirjallisuus, kaupungit, murha, naiset, nettideittailu, omistushalu, pakkomielteet, poliisikirjallisuus, psykopaatit, rikosetsivät, vainoaminen, viha-rakkaussuhde
E-kirja, 2015
EPUB
9,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

29-vuotias sinkkunainen, punatukkainen ja hehkuva, tuhkaksi palaneen rakkauselämän raunioilla. Etsii uutta liekkiä syttyäkseen uudelleen. Hauskanpitoa, ystävyyttä ja kuka tietää ehkä jotain enemmänkin?

Red Westwood tapaa nettipalvelun kautta komean, hurmaavan ja rikkaan Bryce Laurentin ja ihastuu tähän välittömästi. Mutta heidän rakkaustarinansa edetessä Laurentin pimeä puoli ja synkkä menneisyys alkaa paljastua. Kaikki mitä mies on itsestään kertonut, osoittautuu valheeksi. Alun kiihkeä hurma vaihtuu vähitellen kauhuksi.

Poliisin suojeluksessa Red saa lopulta Laurentin ajetuksi ulos asunnostaan ja elämästään. Mutta todelli-nen painajainen on vasta alkamassa. Laurentille Red on pakkomielle. Hän on päättänyt, että ellei hän itse voi naista saada, hän pitää huolen, ettei tätä saa kukaan muukaan. Vaikka se sitten merkitsisi sitä, että hänen on tuhottava kaikki, mitä Red rakastaa ja lopulta myös Red itse.

Kuolema leikkii tulella on rikosylikomisario Roy Gracesta kertovan kirjasarjan kymmenes osa.


Katso myös