Jälkisuomettumisen ruumiinavaus

Virkki, Pekka
Nimeke: Jälkisuomettumisen ruumiinavaus
Tekijät: Virkki, Pekka (Kirjoittaja)
Järvenpää, Markus (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523825536
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.3.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 8t 57m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 32.52 Suomen ulkopolitiikka
Avainsanat: 1990-luku, 2000-luku (vuosikymmen), 2010-luku, 2020-luku, Suomi, Venäjä, joukkoviestimet, kansainväliset suhteet, kulttuurielämä, lähihistoria, poliitikot, poliittinen historia, puolueet, suomettuminen, talouselämä, turvallisuuspolitiikka, ulkopolitiikka, valtarakenteet
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2023
Liimasidos, Ylivetokannet, Päänauha, Kannet laminoitu
28,90 €

Jälkisuomettuneisuuden ilmentymät hämmästyttävät. Pääset lukijana tekemään moraalisia, ehkä juridisiakin johtopäätöksiä kärkipoliitikoistamme.

Suomi käytti Nato-optionsa viimeisellä hetkellä. Vielä viikkoa ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan osa eturivin politikoistamme myötäili Venäjää entiseen tapaansa. Teos pureutuu yksityiskohtaisesti tähän ulko- ja turvallisuuspolitiikan myöntyväisyyslinjaan.

Erityisesti Vladimir Putinin aikakautta on leimannut maassamme Venäjän myötäily, suomettumisen ajan sisäpoliittisten valtarakenteiden säilyminen sekä sinisilmäinen usko globaalin keskinäisriippuvuuden autuuteen. Tätä kaasuputkilobbarit, idänkaupan konsultit ja ajastaan jääneet rauhanaktivistit käyttivät vuosia häikäilemättä hyväkseen.

Jälkisuomettumisen ruumiinavaus on vaikuttavaa luettavaa kaikille maamme turvallisuudesta ja vallankäytön vinoutumista kiinnostuneille.

Pekka Virkki on ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan erikoistunut toimittaja, joka on käsitellyt lukuisissa artikkeleissaan Suomen poliittista ja tiedusteluhistoriaa sekä hybridivaikuttamista. Hänellä on maisterintutkinto kansainvälisen politiikan sekä aluetutkimuksen alalta Tarton yliopistosta ja hän opiskelee Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa Euroopan ja Pohjoismaiden tutkimusta.


Katso myös