Jälkisuomettumisen ruumiinavaus

Virkki, Pekka
Nimeke: Jälkisuomettumisen ruumiinavaus
Tekijät: Virkki, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523825512
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.3.2023
Hinta: 28,90 € 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 352
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Venäjä
BLACK WEEK
ALE – Ajankohtaista luettavaa
Kirjastoluokka: 32.52 Suomen ulkopolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ulkopolitiikka, turvallisuuspolitiikka, kansainväliset suhteet, suomettuminen, valtarakenteet, poliitikot, puolueet, joukkoviestimet, kulttuurielämä, talouselämä, lähihistoria, poliittinen historia
Avainsanat: 1990-luku, 2000-luku (vuosikymmen), 2010-luku, 2020-luku, Suomi, Venäjä, joukkoviestimet, kansainväliset suhteet, kulttuurielämä, lähihistoria, poliitikot, poliittinen historia, puolueet, suomettuminen, talouselämä, turvallisuuspolitiikka, ulkopolitiikka, valtarakenteet
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Jälkisuomettuneisuuden ilmentymät hämmästyttävät. Pääset lukijana tekemään moraalisia, ehkä juridisiakin johtopäätöksiä kärkipoliitikoistamme.

Suomi käytti Nato-optionsa viimeisellä hetkellä. Vielä viikkoa ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan osa eturivin politikoistamme myötäili Venäjää entiseen tapaansa. Teos pureutuu yksityiskohtaisesti tähän ulko- ja turvallisuuspolitiikan myöntyväisyyslinjaan.

Erityisesti Vladimir Putinin aikakautta on leimannut maassamme Venäjän myötäily, suomettumisen ajan sisäpoliittisten valtarakenteiden säilyminen sekä sinisilmäinen usko globaalin keskinäisriippuvuuden autuuteen. Tätä kaasuputkilobbarit, idänkaupan konsultit ja ajastaan jääneet rauhanaktivistit käyttivät vuosia häikäilemättä hyväkseen.

Jälkisuomettumisen ruumiinavaus on vaikuttavaa luettavaa kaikille maamme turvallisuudesta ja vallankäytön vinoutumista kiinnostuneille.

Pekka Virkki on ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan erikoistunut toimittaja, joka on käsitellyt lukuisissa artikkeleissaan Suomen poliittista ja tiedusteluhistoriaa sekä hybridivaikuttamista. Hänellä on maisterintutkinto kansainvälisen politiikan sekä aluetutkimuksen alalta Tarton yliopistosta ja hän opiskelee Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa Euroopan ja Pohjoismaiden tutkimusta.


Katso myös