Elinkautisen jälkeen

Johansson, Lauri
Nimeke: Elinkautisen jälkeen
Tekijät: Johansson, Lauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523828117
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 23.5.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 23.5.2024
Hinta: 31,30 € 23,48 € (21,35 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
True crime
Elämäkerrat
Muut elämäkerrat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Saako Riihimäen vankilassa parempaa pasta carbonaraa kuin Roomassa?

Lauri ”Late” Johansson pohtii kirjassaan, miten hän on onnistunut muuttamaan elämänsä suunnan ja millaista on palata normaaliin elämään pitkän rikos- ja vankila-ajan jälkeen.

Laten esikoiskirja Suomen pelätyimmän rikollisen tarina päättyi yöuintiin Valkeakosken Apianlahdella heti vapautumisen jälkeen. Tässä kirjassa hän jatkaa tarinaansa tuosta hetkestä eteenpäin, mutta vie lukijan myös aikaan muurien sisäpuolella.

Syy, miksi Late oli vankilassa ja miksi tuomio oli elinkautinen, on varmasti useimpien tiedossa. Nyt hän voi kertoa olevansa kirjailija, evankelista, radiotoimittaja, kokemusasiantuntija ja eläkkeensaaja. Mihinkään hänellä ei omien sanojensa mukaan ole muodollista pätevyyttä, paitsi ehkä eläkkeensaajaan.

Monet nuoret ihannoivat rikollisia ja luulevat, että vankilat ovat täynnä kivikovia ammattilaisia. Laten mukaan totuus on toinen, suuri enemmistö vangeista on puliukkoja ja narkkareita, joita muutamat ”nimimiehet” käskyttävät. Rikokset johtavat vain vankilaan ja ennenaikaiseen hautaan, ei Espanjan Aurinkorannikolle Ferrarin rattiin.

Lauri Johansson (s. 1965), entinen rikollinen, nykyinen evankelista on aiemmin julkaissut elämästään kirjan Late — Suomen pelätyimmän rikollisen tarina (2020).


Katso myös