Elinkautisen jälkeen

Johansson, Lauri
Nimeke: Elinkautisen jälkeen
Tekijät: Johansson, Lauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523828131
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 23.5.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: Late, moottoripyöräjengit, moottoripyöräjengit, moottoripyöräjengit, moottoripyöräjengit
Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Ylivetokannet, Päänauha, Kannet laminoitu
26,90 €

Saako Riihimäen vankilassa parempaa pasta carbonaraa kuin Roomassa?

Lauri ”Late” Johansson pohtii kirjassaan, miten hän on onnistunut muuttamaan elämänsä suunnan ja millaista on palata normaaliin elämään pitkän rikos- ja vankila-ajan jälkeen.

Laten esikoiskirja Suomen pelätyimmän rikollisen tarina päättyi yöuintiin Valkeakosken Apianlahdella heti vapautumisen jälkeen. Tässä kirjassa hän jatkaa tarinaansa tuosta hetkestä eteenpäin, mutta vie lukijan myös aikaan muurien sisäpuolella.

Syy, miksi Late oli vankilassa ja miksi tuomio oli elinkautinen, on varmasti useimpien tiedossa. Nyt hän voi kertoa olevansa kirjailija, evankelista, radiotoimittaja, kokemusasiantuntija ja eläkkeensaaja. Mihinkään hänellä ei omien sanojensa mukaan ole muodollista pätevyyttä, paitsi ehkä eläkkeensaajaan.

Monet nuoret ihannoivat rikollisia ja luulevat, että vankilat ovat täynnä kivikovia ammattilaisia. Laten mukaan totuus on toinen, suuri enemmistö vangeista on puliukkoja ja narkkareita, joita muutamat ”nimimiehet” käskyttävät. Rikokset johtavat vain vankilaan ja ennenaikaiseen hautaan, ei Espanjan Aurinkorannikolle Ferrarin rattiin.

Lauri Johansson (s. 1965), entinen rikollinen, nykyinen evankelista on aiemmin julkaissut elämästään kirjan Late — Suomen pelätyimmän rikollisen tarina (2020).


Katso myös