Dead End — Päätepysäkki

Tranberg, Janne ”Nacci”
Nimeke: Dead End — Päätepysäkki
Tekijät: Tranberg, Janne ”Nacci” (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523825468
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 7.2.2023
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Tieto
Kirjastoluokka: T99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rikolliset, pako, oikeudenkäynti, huumausainerikokset, tuomiot, vankeus (vangittuna olo), vankilat
Avainsanat: rikolliset, pako, oikeudenkäynti, huumausainerikokset, tuomiot, vankeus (vangittuna olo), vankilat, Espanja, Suomi
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2022
Liimasidos, Ylivetokannet
4,90 €

Suomen seuratuimman rikollisen raadollinen ja kaunistelematon kuvaus paostaan, kiinnijäämisestään sekä Katiska-oikeudenkäynnissä langenneesta pitkästä uudesta tuomiostaan.

Janne Nacci Tranbergin aiemmin kirjoittama pakotarina Wanted nousi ostetuimpien, luetuimpien ja kuunnelluimpien kirjojen kärkeen. Kiinni jäätyään ja pitkän tuomion saatuaan hän on jatkanut Sörkan vankilassa tarinaansa siitä, mihin se Espanjan pakoaikana jäi. Puolet tarinasta on vielä kertomatta.

Dead End -teoksessa Tranberg kuvaa jännittävää pakoiluaan Espanjassa, taustoittaa kiinniottoaan, Suomeen luovutusta sekä pitkää ja raastavaa oikeudenkäyntiä, jossa hänet tuomittiin Katiska-vyyhden päätekijänä.

Janne Tranberg on moottoripyöräjengi Cannonballin entisiä johtohahmoja, joka etsintäkuulutettiin alun perin talousrikossyytteiden perusteella. Tranberg pakeni syytteitään Etelä-Eurooppaan, jossa hän piilotteli etsintäkuulutettuna useita vuosia. Kiinni jäätyään hän hänet tuomittiin Suomen suurimmassa huumeoikeudenkäynnissä vuosiksi vankilaan.


Katso myös