Dead End — Päätepysäkki

Tranberg, Janne "Nacci"
Nimeke: Dead End — Päätepysäkki
Tekijät: Tranberg, Janne "Nacci" (Kirjoittaja)
Pitkänen, Jukka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523822498
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.3.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 10t 31m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: Espanja, Suomi, huumausainerikokset, oikeudenkäynti, pako, rikolliset, tuomiot, vankeus (vangittuna olo), vankilat
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2022
Liimasidos, Ylivetokannet
4,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2023
A-formaatin pokkari, Liimasidos
9,90 €

Suomen seuratuimman rikollisen raadollinen ja kaunistelematon kuvaus paostaan, kiinnijäämisestään sekä Katiska-oikeudenkäynnissä langenneesta pitkästä uudesta tuomiostaan.

Janne Nacci Tranbergin aiemmin kirjoittama pakotarina Wanted nousi ostetuimpien, luetuimpien ja kuunnelluimpien kirjojen kärkeen. Kiinni jäätyään ja pitkän tuomion saatuaan hän on jatkanut Sörkan vankilassa tarinaansa siitä, mihin se Espanjan pakoaikana jäi. Puolet tarinasta on vielä kertomatta.

Dead End -teoksessa Tranberg kuvaa jännittävää pakoiluaan Espanjassa, taustoittaa kiinniottoaan, Suomeen luovutusta sekä pitkää ja raastavaa oikeudenkäyntiä, jossa hänet tuomittiin Katiska-vyyhden päätekijänä.

Janne Tranberg on moottoripyöräjengi Cannonballin entisiä johtohahmoja, joka etsintäkuulutettiin alun perin talousrikossyytteiden perusteella. Tranberg pakeni syytteitään Etelä-Eurooppaan, jossa hän piilotteli etsintäkuulutettuna useita vuosia. Kiinni jäätyään hän hänet tuomittiin Suomen suurimmassa huumeoikeudenkäynnissä vuosiksi vankilaan.


Katso myös