Yön saalistajat

Bergenstav, Jeanette
Nimeke: Yön saalistajat
Alkuteos: Nattrov
Tekijät: Bergenstav, Jeanette (Kirjoittaja)
Kokkonen, Kirsi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789528500872
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 5.11.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 5.11.2024
Hinta: 28,90 € (26,27 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Nattrov
Kustantaja: Docendo
Sarja: Jennifer Sundin 2
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 480
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Alaston nuori mies löydetään talviyönä keskeltä tietä. Hän on kuollut.

Miehen kohtalo järkyttää rauhallista göteborgilaista esikaupunkia. Toimittaja Jennifer Sundinin tehtävä on raportoida tapauksesta, ja hän kaivautuu syvälle uhrin menneisyyteen. Nuorten keskuudessa näyttää leviävän järjetön väkivallan aalto.

Kun nainen katoaa ulkona vietetyn illan jälkeen, Jennifer löytää itsensä yllättäen draaman keskipisteestä. Yhteistyö poliisin kanssa vaikeutuu, ja jäljet näyttävät vievän moneen suuntaan. Joku valehtelee, mutta kuka?

Samaan aikaan Jennifer yrittää koota omaa risaista elämäänsä ja käsitellä kasvavaa ahdistusta. Siitä tulee vaikeampaa kuin koskaan, kun tapaukset, joista hän kirjoittaa tunkeutuvat hänen kotiinsa saakka. Kello tikittää ja panokset kovenevat. Kysymys on elämästä ja kuolemasta.

Yön saalistajat on toinen osa Jennifer Sundin sarjassa. Tiivistempoinen, hyvin kirjoitettu salapoliisi tarina pelottomasta freelancetoimittajasta on itsenäinen jatko-osa rikosromaanille Syntiuhrit, joka nimettiin yhdeksi vuoden parhaista debyyteistä ja sai ylistäviä arvioita niin lukijoilta kuin arvostelijoiltakin.

Jeanette Bergenstav on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija. Rikosreportterina keräämiään kokemuksia hän hyödyntää taitavasti dekkareissaan. Bergenstav asuu perheineen Torslandassa Göteborgin ulkopuolella.


Katso myös