Yksityisetsivä — Varjo kannoillasi

Susi, Pauliina
Nimeke: Yksityisetsivä — Varjo kannoillasi
Tekijät: Susi, Pauliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522919670
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.1.2021
Hinta: 14,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: CrimeTime
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 293
Tuoteryhmät: True crime
Muut elämäkerrat
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yksityisetsivät, työnkuva, asiakkaat, ammatit
Avainsanat: ammatit, asiakkaat, työnkuva, yksityisetsivät, äänikirjat, äänikirjat (lukemisesteisille)
Äänikirja, 2021
MP3
12,90 €

E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Palkittu dekkaristi Pauliina Susi sukeltaa true crime -tietokirjassaan suomalaisten yksityisetsivien salaisuuksiin. Dekkarien työ on tuttua jännitysromaaneista, elokuvista ja tv-sarjoista, mutta harvaa tietää, että Suomessa toimii vähintään sata alan ammattilaista - kaikessa hiljaisuudessa.

Yksityisetsivä - varjo kannoillasi -tietokirjassa tusina eri-ikäistä suomalaista yksityisetsivää kertoo työstään ja toimeksiannoistaan 1950-luvulta aina tähän päivään saakka. Tarinoita riittää uskottomista puolisoista ja petollisista auervaaroista, ketkuista liikemiehistä ja velkojiaan pakoilevista toimitusjohtajista.

Työpaikoilla vedetään surutta välistä, kun tilaisuus tekee varkaan. Yksityisetsivä voi päätyä käräyttämään niin tupakka-askien vohkijan kuin kokonaisten yritysten kaapparit. Muutama mehevä murhajuttukin on kohdalle osunut.

Digitalisaatio ja kiristynyt yksityisyyden suoja on muuttanut dekkarinkin työn luonnetta. Entä millaista on yksityisetsiväkurssilla tai valheenpaljastustestissä? Pauliina Susi vie lukijan matkalle, joka yllättää vähän väliä.

Pauliina Susi (s. 1968) työskentelee vapaana kirjailijana. Hän sai vuonna 2016 Vuoden johtolanka -palkinnon verkkourkintaa käsittelevästä dekkaristaan Takaikkuna.

Pauliina Susi (s. 1968) on monipuolinen kirjailija, joka on kirjoittanut dekkareita ja muuta proosaa sekä tietokirjan yksityisetsivistä. Hän on voittanut Vuoden johtolanka -palkinnon ensimmäisellä Leia Laine -sarjan romaanillaan Takaikkuna (2015), joka käsittelee verkkorikollisuutta ja teknologian pimeää puolta. Lukijat ja kriitikot ovat ihastuneet myös hänen cozy crime -sarjaansa Tuulia Rajasta, yksityisetsiväksi heittäytyvästä lentoemännästä, joka ratkoo rivakasti rikoksia ja ihmissuhdepulmiaan.


Katso myös