Viime henkäykseen

Spring, Michelle
Nimeke: Viime henkäykseen
Alkuteos: Every breath you take
Tekijät: Spring, Michelle (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9525410110
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2003
Hinta: 12,90 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Every breath you take
Kustantaja: Docendo
Sarja: Blue Moon
Julkaisuvuosi: 2003
Kieli: suomi
Sivumäärä: 266
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Cambridge, Norfolk, esikoisteokset, jännityskirjallisuus, maatilat, murha, naiset, opettajat, päiväkirjat, salapoliisikirjallisuus, syrjäseudut, todisteet, työelämän suhteet, vainoaminen, vuokralaiset, yksityisetsivät, yliopistoalueet, yliopistot
Norfolkin rannikolla sijaitsevan viihtyisän viikonloppuasumuksen ylle on levittäytymässä tumma varjo ja nurkkiin hiipimässä pelko. Mökin omistavat yliopistomaailmasta yksityisetsiväksi siirtynyt Laura Principal ja collegen kirjastonjohtaja Helen Cochrane. Uhan tuo mukanaan mökin vuokralaiseksi havitteleva Monica Harcourt, taiteiden laitoksen lehtori ja lupaava kuvataiteilija.
Pelko osoittautuu aiheelliseksi, ja tapahtumat lähtevät liikkeelle. Laura ei voi olla sekaantumatta asioihin ja tutustuu niitä penkoessaan Monican opiskelijoihin ja työtovereihin, tapaa hallintopuolen ihmisiä ja kohtaa poliitikon puheiden ja tekojen ristiriidan. Tutkimuksissa on avuksi Cambridgen rikospoliisin ylikonstaapeli Nicole Pelletier, joka on Lauran entinen oppilas.
Cambridgen yliopistokaupunkiin, Lontooseen ja Norfolkin maaseudulle sijoittuva tarina ottaa vauhtinsa usein pimentoon jäävistä työyhteisöjen ongelmista ja kiristää jännityksen kohti loppuratkaisua.


Katso myös