Viikingeistä Victoriaan — Ruotsin monarkian tarina

Hovi, Sanna-Mari
Nimeke: Viikingeistä Victoriaan — Ruotsin monarkian tarina
Tekijät: Hovi, Sanna-Mari (Kirjoittaja)
Saari, Hanna (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523754171
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.9.2021
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 11t 59m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 99.23 Elämäkerralliset hakuteokset, Yhteiskuntaelämän, kasvatuksen ja maanpuolustuksen edustajat
Avainsanat: kuningashuoneet, monarkia, hallitsijat, suvut, kuninkaat, kuningattaret, kuninkaalliset, linnat, henkilöhistoria, historia, Ruotsi
Suomalaisena hoviasiantuntijana ja menestysteoksen Monarkian muruset kirjoittajana tunnetuksi tullut Sanna-Mari Hovi vie uudessa kirjassaan lukijan kiehtovalle matkalle Ruotsin kuningashuoneen historiaan.

Teos tarjoaa lukijalle runsaasti uutta ja yllättävää tietoa esimerkiksi siitä, kuinka pitkään ensimmäisen Bernadotte-kuninkaan hiusten kähertäminen kesti, miksi erästä prinssiä kutsuttiin veturia vajaammaksi ja kuinka Carl Philipistä meinasi tulla Viron kuningas.

Kirjan pääpaino on nykyisessä Bernadotten kuningassuvussa, joka nousi valtaan vuonna 1818. Aikaisemmilta vuosisadoilta keskitytään Suomen kannalta merkittävimpiin tai muuten erityisen kiehtoviin henkilöihin.

"Hovi on kirjoittanut teoksen, joka on paitsi valtava tietopaketti, myös todella viihdyttävä. Ei ole kärjistämistä sanoa, että tässä on kirja, jota ilman Ruotsin kuninkaallisista kiinnostunut suomalainen ei tule toimeen.” - HS


Katso myös