Vasikka — Komisario Ariel Kafka tutkii

Nykänen, Harri
Nimeke: Vasikka — Komisario Ariel Kafka tutkii
Tekijät: Nykänen, Harri (Kirjoittaja)
Linden, Aarne (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522918888
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.7.2020
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Crime Time
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 57m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: huumekauppa, johtajat, järjestäytynyt rikollisuus, kuljetus, murha, poliisit (ammatit), poliisitutkinta, sieppaukset, vangit, vartijat, vasikointi, vanginvartijat
E-kirja, 2020
EPUB
9,90 €

Kovakantinen kirja, 2020
Suojapaperi
4,90 €

Kuka on vasikka vai ovatko kaikki?

Vankikuljetus pysäytetään ja kyydissä olleet kolme vankia siepataan keskellä päivää Helsingin ja Vantaan rajalla. Pian yksi kaapatuista löytyy kuolleena.

Surmattu oli tunnettu väkivaltarikollinen, toinen kateissa olevista vangeista taposta tuomittu äärioikeistolainen ja kolmas kovan luokan huumerikollinen ja poliisin tietolähde. Häntä lehdissä kutsuttiin supervasikaksi.

Komisario Ariel Kafka saa murhatutkimukset johdettavakseen. Hänen täytyy ratkaista, miksi ja kenen takia näyttävä operaatio järjestettiin, kuka oli tarkoitus vapauttaa tai tappaa ja ovatko kaikki siepatut enää edes elossa.

Vasikka on rikostoimittaja ja -kirjailija Harri Nykäsen Ariel Kafka -sarjan kuudes teos. Helsingin poliisilaitoksen juutalaisesta komisariosta on aiemmin julkaistu viisi kirjaa: - Ariel - Ariel ja hämähäkkinainen - Jumalan selän takana - Pyhä toimitus - Leijonakuningas: komisario Ariel Kafkan tutkimuksia


Katso myös