Valitse myynnin kasvu — 10 kohdan polku kasvun johtamiseen

Karppinen, Jussi; Sorri, Timo; Paussu, Antti
Nimeke: Valitse myynnin kasvu — 10 kohdan polku kasvun johtamiseen
Tekijät: Karppinen, Jussi (Kirjoittaja)
Sorri, Timo (Kirjoittaja)
Paussu, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523822757
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 29.3.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 69 LIIKETALOUS. MARKKINOINTI. KAUPPA. LIIKENNE
Avainsanat: asiakkaat, asiakkuus, johtaminen, kasvu, myynninedistäminen, myynti, myyntityö, prosessijohtaminen, prosessit, yritykset
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2022

27,90 €

Pomo, vapaudu sankarimyyjän panttivankitilanteesta! Tähän kiteytyy kirjamme ydinsanoma. Menestyksekäs myyntityö ei ole supliikkimiehen fiilislaji, vaan aivan tavallisten ihmisten tekemää tiimityötä.

Yritysten on aika vapautua sankarimyyjistä ja tehdä aivan tavallisista ihmisistä voittava myyntitiimi, joka saa yrityksen kasvukäyrät hipomaan kattoa. Tämän kirjan kymmenen kohdan käytännönläheinen ohjelma kertoo, kuinka se tehdään.

Suomi on täynnä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden kasvuluvut ovat vaatimattomia. Tähän tarvitaan muutos! Yrityksen kasvu on pohjimmiltaan todella yksinkertaista. Liiketoiminnan tärkein tehtävä on hankkia ja pitää asiakas. Jos johtamasi yritys onnistuu siinä ja pystyy monistamaan onnistumistaan, yritys kasvaa.

Yrityksillä on lähes kaikissa toiminnoissa selkeät ja yhteismitalliset prosessit. Työntekijöiden kehityskeskusteluita ei pidetä joka kerta eri tavalla eikä kännykkää koota fiiliksen mukaan.

Myyntiin suhtaudutaan kuitenkin mystisenä taitona, jonka hallitsevat vain eeppiset huippumyyjät. Jos keskityt kouluttamaan huippumyyjiä, luovutat vallan yrityksesi menestymisestä muutamille yksilöille. He vievät osaamisen mennessään vaihtaessaan työpaikkaa paremman tarjouksen perässä.

Jussi Karppisella, Antti Paussulla ja Timo Sorrilla on kymmenien vuosien kokemus yrityselämästä. He ovat kokeneita yrityskonsultteja ja myynnin ammattilaisia, joiden työelämän intohimo on saada yritykset menestymään - eli kasvamaan kannattavasti.


Katso myös