Uuden työelämän aakkoset - kuinka saat työn, josta tykkäät

Leppänen, Eero; Kortesuo, Katleena
Nimeke: Uuden työelämän aakkoset - kuinka saat työn, josta tykkäät
Tekijät: Leppänen, Eero (Kirjoittaja)
Kortesuo, Katleena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522910592
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.12.2013
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
Avainsanat: ammatillinen kehitys, downshiftaus, elämänhallinta, epätyypillinen työ, irtisanominen, itsekasvatus, mielekkyys, muutosvalmius, organisaatiokäyttäytyminen, sosiaalinen media, työ, työelämä, työmotivaatio, työn sisältö, työnhaku, työpaikan vaihto, työtyytyväisyys, työviihtyvyys, urasuunnittelu, verkostoituminen, vuorotteluvapaa, yrittäjyys
Oletko eksyksissä työssäsi? Vai onko työelämä karannut ulottumattomiin? Odotatko työssäsi vapaapäiviä vai kaipaatko vapaapäivisin työtäsi? Tässä kirjassa pureudutaan siihen, kuinka omasta työstä saa mielekkään. Jokaisella meillä pitäisi olla työpaikka, johon on kiva mennä ja jossa kokee tekevänsä merkityksellisiä asioita.

Uuden työelämän aakkoset opastaa sinut nykyajan työelämään: pätkätöihin, projekteihin, itsen johtamiseen, yrittäjyyteen, metatyöhön ja betatyöhön. Kirja ei tarjoa yhtä oikeaa vastausta kaikille, vaan se kehottaa sinua löytämään juuri oman vastauksesi.

Katleena Kortesuo on palkittu tietokirjailija, joka on tehnyt yli 40 kirjaa viestinnästä, yhteiskunnasta ja historiasta. Hänen kirjansa tunnetaan konkreettisista esimerkeistä ja nasevasta kielenkäytöstä. Katleena on myös viestinnän kouluttaja, tunnettu seminaaripuhuja ja yhteiskunnallinen bloggaaja, jonka missiona on parantaa julkisen viestinnän selkeyttä ja saavutettavuutta.


Katso myös