Undertaker - Kuolemanlaakso

Kilpi, Marko
Nimeke: Undertaker - Kuolemanlaakso
Tekijät: Kilpi, Marko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522919229
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 18.6.2020
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Undertaker 3
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: hautausurakoitsijat, huumekauppa, kaksoiselämä, kansainvälinen rikollisuus, menestyminen, opiskelijat, syrjäytyneet, unelmat, väkivalta
Kovakantinen kirja, 2019
Lankasidos, Suojapaperi
3,90 €

Hyytävä matka kylmäverisen rikollisen maailmaan jatkuu.

Hautausurakoitsijana toimiva ammattirikollinen Jarmo Kivi ja hänen apulaisensa Tuomas Lintu elävät maailmassa, jossa kuka tahansa voi olla petturi. Kansainvälinen rikollisliiga on Kiven kannoilla, ja vain äärimäiset toimet voivat pelastaa hänet. Normaalisti kulisseissa toimiva Kivi joutuu ottamaan paljastumisen riskin ja ryhtyy pakotettuna itse toimiin, jotka on normaalisti jättänyt apumiehelleen.

Tuomas yrittää pyristellä irti Kiven synkästä maailmasta, mutta paluu normaalielämään on mahdotonta. Silmukka Kiven ja Linnun ympärillä kiristyy äärimmilleen.

Undertaker-sarja kertoo poikkeuksellisista yksilöistä, jotka ovat valmiita äärimmäisiin tekoihin suojellakseen lähimmäisiään, edistääkseen rikollisia liiketoimiaan ja selviytyäkseen maailmassa, jossa ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Trillerisarjaan kuuluvat myös osat Kuolemantuomio, Kuolemanenkeli, Kuoleman kosketus ja Kuolemanpelko.


Katso myös