Undertaker - Kuolemanenkeli

Kilpi, Marko
Nimeke: Undertaker - Kuolemanenkeli
Tekijät: Kilpi, Marko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522894359
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.5.2018
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Undertaker 2
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 263
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: haudankaivajat, hautaustoimistot, ihmissuhteet, julmuus, kansainvälinen rikollisuus, manipulaatio, miehet, moraali, omankädenoikeus, opiskelijat, salaisuudet, syrjäytyneet, vallankäyttö
Kovakantinen kirja, 2018
Suojapaperi
3,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2019
A-formaatin pokkari
9,90 €

Ensimmäisenä uhrataan viattomat

Undertaker-sarjan toisessa osassa kierrokset kovenevat. Hautausurakoitsija Jarmo Kivi vetää hyväuskoisen apulaisensa Tuomas Linnun yhä syvemmälle rikolliseen maailmaansa, jossa tappaminen on vain yksi keino muiden joukossa. Tuomakselle selviää, että Kivi on murhannut myös hänen veljensä. Mutta onko mitään enää tehtävissä, vai onko Tuomaksen vain hyväksyttävä työnantajansa äärimmäinen pahuus?

Tunnollinen perheenisä, hienotunteinen hauturi, mutta samaan aikaan kansainvälisen tason ammattirikollinen Jarmo Kivi johdattaa nuorta, hyväuskoista Tuomasta yhä syvemmälle pimeyden ytimeen. Selviytyäkseen Tuomas joutuu suostumaan aina vain yllätyksellisemmäksi osoittautuvan Kiven suunnitelmiin.

Undertaker-sarja kertoo poikkeuksellisista yksilöistä, jotka ovat valmiita äärimmäisiin tekoihin suojellakseen lähimmäisiään, edistääkseen rikollisia liiketoimiaan ja selviytyäkseen maailmassa, jossa ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Trillerisarjaan kuuluvat myös osat Kuolemantuomio, Kuolemanlaakso, Kuoleman kosketus ja Kuolemanpelko.


Katso myös