Työpaikan kusipäät — Selviytyjän opas

Sutton, Robert
Nimeke: Työpaikan kusipäät — Selviytyjän opas
Alkuteos: The Asshole Survival Guide
Tekijät: Sutton, Robert (Kirjoittaja)
Arvassalo, Juuso (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523127401
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.10.2018
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Asshole Survival Guide
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: henkinen väkivalta, ihmissuhteet, itsereflektio, kehittäminen, kiusaaminen, käyttäytyminen, organisaatiopsykologia, persoonallisuuden piirteet, selviytyminen, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset taidot, suojautuminen, säätely, tunne-elämä, tunnetaidot, tunteet, työelämä, työilmapiiri, työpaikkakiusaaminen, työpsykologia, työyhteisöt, vuorovaikutus
Välttämätön opas jokaiselle, joka on joutunut elämässään tekemisiin epämiellyttävän ja huonosti käyttäytyvän tyypin - sanalla sanoen kusipään - kanssa.

Tämä kirja tarjoaa tehokkaita keinoja heistä selviytymiseen.
Professori Sutton on vuosien ajan tutkinut tunteiden ilmaisua erilaisissa organisaatioissa. Valitettavan usein työyhteisöistä löytyy ihmisiä, jotka kohtelevat toisia täysin ala-arvoisesti. Työtovereille jää usein ahdistunut, uupunut, loukattu tai epätoivoinen olo.

Suttonilla on toimiva selviytymisstrategia jokaista kusipäätyyppiä varten. Ohjeet ovat yksinkertaisia ja joskus yllättäviäkin, ja niiden avulla on mahdollista taistella kaikkia elämän ankeuttajia vastaan.

Kirja opastaa lukijaa myös katsomaan kriittisesti omaa käytöstään, jotta oma sisäinen ilkiö ei pääse tilanteen ohjaksiin.

Suttonin testatuilla ohjeilla jokainen voi kehittää itselleen sekä oikean asenteen että toimintasuunnitelman, joiden avulla on helpompi pitää pää kylmänä ja estää yhdenkään kusipään yritys pilata päiväsi.


Katso myös