Tinder-päiväkirja

Kiiski, Sanna
Nimeke: Tinder-päiväkirja
Tekijät: Kiiski, Sanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522919885
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 11,95 € (10,86 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 220
Tuoteryhmät: Ihminen ja hyvinvointi
Koti ja vapaa-aika
Pokkarit
Kirjastoluokka: T14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO asiasanat: ihmissuhteet, sinkut, deittipalvelut, kokemukset, toimittajat (media), julkisuuden henkilöt, huumori
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
12,95 €

E-kirja, 2020
EPUB
11,95 €

Kovakantinen kirja, 2020

19,95 €

Kun kolmen alakouluikäisen lapsen äiti eroaa, mistä hän löytäisi uutta seuraa? Toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiiski päätti heittäytyä itselleen vieraaseen deittailumaailmaan oltuaan edellisen kerran sinkkuna 12 vuotta aiemmin.

Deittailusovellus Tinder hämmensi ensin Sannaa. Miten siellä pitäisi toimia? Mitä olivat termit fwb, vanilja, hotwife ja ghostaaminen? Sanna vertaili kokemuksiaan ystävien kanssa ja huomasi tutkivan journalistin heräävän sisällään. Hän alkoi koota tarinoita talteen.

Tinderin maailmasta löytyy niin helmiä kuin sikojakin. Huonosti käyttäytyvien miesten lisäksi myös naiset saattavat olla hämmästyttävän törkeitä - ja toisaalta monet osaavat hakea seuraa ihan asiallisestikin. Tinderin kautta voi kokea hetken huumaa, mutta purjehtia jopa avioliiton satamaan.

Tinder ei ole vain pokauskanava tai nykyajan booty call. Se tarjoaa ujoille ja introverteille mahdollisuuden lähestyä toista ihmistä tavalla, joka ei ehkä muuten onnistuisi. Somedeittailu onnistuu anonyyminäkin.

Tinderin kautta voi tutustua ihmisiin, joihin ei ehkä koskaan muuten tulisi törmättyä. Se on kuin baari, jossa sinkkunainen voi kohdata samanaikaisesti poliisin tutkinnanjohtajan, lääkärin, pörssimeklarin, bussikuskin tai MC Cannonballin jäsenen. Siis tittelit nurkkaan ja liikkeelle!

Sanna Kiiski (s. 1974) on työskennellyt pitkään toimittajana ja juontajana, muun muassa MTV3:n Huo­menta Suomessa ja useilla radiokanavilla. Nykyään hän on yrittäjä.


Katso myös