Tinder-päiväkirja 2 — Miesten puolella

Kiiski, Sanna
Nimeke: Tinder-päiväkirja 2 — Miesten puolella
Tekijät: Kiiski, Sanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522919618
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € 4,90 € (4,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 247
Tuoteryhmät: Viihde ja romantiikka
Muu kaunokirjallisuus
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ihmissuhteet, sinkut, kokemukset, deittipalvelut, mobiilisovellukset, podcastit, toimittajat (media), julkisuuden henkilöt, huumori
Avainsanat: deittipalvelut, huumori, ihmissuhteet, julkisuuden henkilöt, kokemukset, mobiilisovellukset, podcastit, sinkut, toimittajat (media)
E-kirja, 2021
EPUB
9,90 €

Äänikirja, 2021
MP3
12,90 €

Suosittu päiväkirja saa jatkoa! Sanna Kiiski tarkastelee deittailu-sovellusta nyt myös miesten näkökulmasta.

Millaisina deittiseuraa etsivät naiset näyttäytyvät ja miten he käyttäytyvät? Sanna Kiiski jatkaa tutkimuksiaan Tinder-maailmassa apunaan miespuolinen ystävä Emirhan sekä Tinder-natiivi Tinka.

Vuosi sitten toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiiski seikkaili ensikertalaisena deittailusovellus Tinderissä ja kirjasi kokemuksensa Tinder-päiväkirjaan (Docendo 2020). Suuri osa lukijoista swaippasi kirjan oikealle, moni painoi superliken.

Useiden treffien, ohareiden, dickpicien ja monien kummallisten kokemusten täyttämän vuoden jälkeen Sanna on valmis auttamaan muita rakkaudennälkäisiä sinkkuja löytämään oman sisäisen Tinder-minänsä.

Tinder-päiväkirja 2 - Miesten puolella tutkii asiaa nyt maskuliinisesta näkökulmasta. Siinä häntä avustaa ystävä Emirhan Ansari, ja Sanna saa vinkkejä myös Tinder Inkalta eli Tinkalta.

Kuka pelkää pornotiikeriä? Onko vanilja oikeasti tylsää ja mautonta? Millaista on seuranhaku puumien, ghostaajien, fwb-metsästäjien ja pan-seksuaalien ristitulessa?

Ei auta kuin lähteä rohkeasti kumppania metsästämään, säätää profiilit kuntoon ja saada sutinaa someen!

Sanna Kiiski (s. 1974) on työskennellyt pitkään toimittajana ja juontajana, muun muassa MTV3:n Huomenta Suomessa ja useilla radiokanavilla. Nykyään hän on yrittäjä. Hänen ensimmäinen teoksensa oli Tinder-päiväkirja (Docendo 2020).


Katso myös