Tiedustelu ja vakoilu — Opit, operaatiot, agentit

Rislakki, Jukka
Nimeke: Tiedustelu ja vakoilu — Opit, operaatiot, agentit
Tekijät: Rislakki, Jukka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523827301
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 28.2.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 32.5 Kansainvälinen politiikka
Avainsanat: tiedustelu, vakoilu, vastavakoilu, kansainväliset suhteet, tiedustelupalvelut, vakoilijat, kansainvälinen politiikka, etupiirit, poliittinen historia, henkilöhistoria, historia
Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Ylivetokannet, Päänauha, Kannet laminoitu
26,90 €

Vakoiluraamattu varjomaailman asiantuntijalta.

Peitenimet, myrkyt, salamurhat, varjostus ja sieppaukset – vakoilun ja tiedustelun maailmassa monet menetelmät ovat entiset, mutta paljon on myös muuttunut.

Aihepiiriä vuosikymmeniä tarkasti seurannut Jukka Rislakki on kirjoittanut perinpohjaisen teoksen vakoilun historiasta, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Hän esittelee kattavasti alan keskeiset toimijat, toimintatavat ja legendaariset vakoojat niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Samalla lukijalle selviää muun muassa, miten Suomi hylkäsi agenttinsa Viroon, CIA auttoi Armi Kuuselan maailmalle tai mitä Reino Hallamaa teki Porin jazzissa. Entä millaisia virheitä tiedustelupalvelut ovat tehneet Ukrainan sodassa?

Jukka Rislakki on entinen HS:n toimittaja ja kirjeenvaihtaja, joka kirjoittanut muun muassa vakoiluromaaneja ja tietokirjoja. Jälkimmäisiä on julkaistu Suomen lisäksi Baltian maissa, Ukrainassa ja Yhdysvalloissa. Rislakki oli Tieto-Finlandia-ehdokas vuonna 1997.


Katso myös