Tehtailijan rouva

Steen, Helena
Nimeke: Tehtailijan rouva
Tekijät: Steen, Helena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523759312
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 26.3.2024
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Sarja: Parempaa väkeä 3
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: ajankuvaus, naisen asema, luokkaerot, säätyläiset, palvelusväki, avioparit, suomalaiset, Iso-Britannia
Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Päänauha, Kannet laminoitu, Painettu suojapaperi
24,90 €

Anni elää unelmaansa – mutta miksi ei tunnu siltä?

Annin toiveet näyttävät toteutuneen nyt, kun hän on vaimo ja äiti. Hienon rouvan rooli ei kuitenkaan ole ihan sitä, mitä Anni elämältään haluaisi.

Isänsä kuoltua Martti on ottanut Lahdessa sijaitsevan tehtaan vastuulleen. Annin ja lastenhoitajaksi palkatun Dotin aika menee kodin ja vilkkaasta yksivuotiaasta huolehtimiseen. Annin haaveet opiskelusta ovat Suomessa jääneet kotirouvan velvollisuuksien jalkoihin. Ja Marttikin näyttää muuttuvan yhä etäisemmäksi ja vaiteliaammaksi erillään vietetyn kesän jälkeen. Lisäksi vanha heila maisteri Björklund saapuu kaupunkiin.

Kun huonekalutehtailija herra Kemp kutsuu perheen luokseen Englantiin, on niin Martilla kuin Annilla ja Dotillakin omat toiveensa siitä, mihin vierailu johtaa.
Englannissa vallitsevat kuitenkin jyrkät luokkarajat ja tiukat moraalisäännöt, joiden ylittäminen on aina skandaali. Olitpa sitten eronneeseen amerikkalaisnaiseen rakastunut kuningas tai aviottoman lapsen saanut piikatyttö.

Tehtailijan rouva on Parempaa väkeä -sarjan kolmas osa.

Helena Steen on Englannissa asuva suomalainen filosofian maisteri ja perheenäiti. Hän on alun perin kotoisin Lahdesta, mutta suvun juuret ulottuvat Kannaksen Karjalaan. Steen remontoi 1930-luvun taloa Devonissa perheensä kanssa, rakastaa kirjoja ja vanhoja esineitä ja nauttii aikamatkailusta menneisyyteen sekä retkistä Devonin upeaan luontoon.


Katso myös