Teemu Rannikko — Pelin tekijä

Mörttinen, Valtteri; Nissinen, Jari
Nimeke: Teemu Rannikko — Pelin tekijä
Tekijät: Mörttinen, Valtteri (Kirjoittaja)
Nissinen, Jari (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523821347
Tuotemuoto: Ladattava äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 9.9.2021
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 14t 14m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Uutuudet
Kirjastoluokka: 79.33 Koripallo. Käsipallo. Lentopallo
E-kirja, 2021
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2021

27,95 €

Teemu Rannikko oli tavallinen turkulaispoika, josta kasvoi vuosikymmenten varrella Euroliiga-tasolla palkittu koripalloilija ja kansallisromanttisen Susijengi-ilmiön kärjessä hääräävä äänekäs pelinjohtaja.

Uudessa toimittaja Valtteri Mörttisen kirjoittamassa urheilijaelämäkerrassa Rannikko paljastaa taktisen pelisilmänsä salat ja avaa ennenkuulumattomalla tavalla elämänvaiheitaan koripallokausien ympärillä. Ääneen pääsevät Rannikon itsensä lisäksi monet suomalaiset koripalloalan vaikuttajat pelaajista ja valmentajista mediaan asti. Suurennuslasin alla tarinoissa ovat muun muassa koripallokulttuurin muutos ja erot ympäri Euroopan sekä kysymys siitä, mitä kaikkea paljon antava ammattiurheilijan elämä nuorelta ihmiseltä myös riistää.

Kirja käy läpi Rannikon pelaajauran lapsuudenkodin leikkikoreilta Salohallin viimeisiin otteluihin asti. Matkan varrelle mahtuu huippuhetkiä Euroopan suurseuroissa ja maajoukkuematkoilla sekä monta vaikeaa loukkaantumista, jotka ovat kerta toisensa jälkeen yrittäneet päättää pelinjohtajan uran - kertaakaan siinä onnistumatta.


Katso myös