Taistelu vapaudesta — Ukrainan tie kohti demokratiaa ja rauhaa

Mendel, Julija
Nimeke: Taistelu vapaudesta — Ukrainan tie kohti demokratiaa ja rauhaa
Alkuteos: The Fight of Our Lives: My Time with Zelenskyy, Ukraine's Battle for Democracy, and What It Means for the World
Tekijät: Mendel, Julija (Kirjoittaja)
Lemetyinen, Jarkko (Kannen tekijä)
Immonen, Antti (Kääntäjä)
Jyrkäs, Maria (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523824874
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.2.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Fight of Our Lives: My Time with Zelenskyy, Ukraine's Battle for Democracy, and What It Means for the World
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 8t 6m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Kovakantinen kirja, 2023

28,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Ukrainan hallinnon sisäpiiriläisen suora ja koskettava kuvaus presidentti Volodymyr Zelenskyin taistelusta maansa demokratian ja vapauden puolesta.

Presidentin lehdistösihteerinä toiminut Julija Mendel kuvaa, kuinka Zelenskyi ryhtyi presidentinvaalit voitettuaan määrätietoisesti uudistamaan maataan Venäjän jatkuvan painostuksen alla.

Mendel oli mukana, kun Zelenskyi pyrki viemään entistä neuvostovaltiota kohti länttä. Hän kertoo sisäpiiritietoa Zelenskyin ja Putinin tapaamisista, Ukrainan valtavista talousongelmista sekä maan politiikkaan sotkeutuneista oligarkeista, joista osa ajoi avoimesti Venäjän etuja. Kreml kohdisti toistuvasti trolliarmeijansa kyberhyökkäyksiä Zelenskyitä vastaan.

Mendel kertoo myös omasta elämästään sekä siviilien karmeista olosuhteista Venäjän aloittaman hyökkäyssodan keskellä. Oman kihlattunsa hän saattoi rintamalle sotimaan maansa puolesta.

Julija Mendel muistuttaa meitä totuuden tärkeydestä sekä ihmisyydestä. Arvoista, jotka Venäjä on täysin hylännyt sodan aikana.

Julija Mendel on ukrainalainen toimittaja, joka toimi Volodymyr Zelenskyin lehdistösihteerinä ja tiedottajana vuosina 2019–2021. Mendelillä on vuosien kokemus toimittajan työstä ja hänen kirjoituksiaan on julkaistu mm. New York Timesissa ja Washington Postissa. Taistelu vapaudesta on hänen ensimmäinen kirjansa.


Katso myös