Suomi selviytyy

Ruokanen, Tapani
Nimeke: Suomi selviytyy
Tekijät: Ruokanen, Tapani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522911957
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.3.2015
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 32 VALTIO-OPPI. POLITIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskuntakehitys, kansantalous, työllisyys, tutkimus- ja kehittämistoiminta, osaaminen, yritystoiminta, edistäminen, perustulo, hyvinvointivaltio, uudistukset, hyvinvointialueet, kansainväliset suhteet, yhteiskuntapolitiikka, sananvapaus, henkilöhistoria
Avainsanat: Suomi, edistäminen, henkilöhistoria, hyvinvointivaltio, kansainväliset suhteet, kansantalous, osaaminen, perustulo, sananvapaus, sosiaali- ja terveysalueet, tutkimus- ja kehittämistoiminta, työllisyys, uudistukset, yhteiskuntakehitys, yhteiskuntapolitiikka, yritystoiminta
Suomi on maailman paras maa - miksi olemme ajautuneet vaikeuksiin? Ja miten selviämme tästä eteenpäin? Mikä on Suomen seuraava suuri kertomus?

Ruokanen ottaa kantaa tuoreesti, terävästi ja perustellen: hyvinvointiyhteiskunta, nuoret ja vanhat, johtaminen, talouden ja teollisuuden uudistaminen, perustulo ja sote, Venäjä, EU..

Näkemyksistä muodostuu ohjelma, jossa on vinkkejä kansalaisille ja päättäjille siihen, miten suomalaiset jälleen kerran kokoaisivat itsensä ja puskisivat vaikeuksien kautta voittoon. Hyvinä aikoina suomalaisten ote alkaa lipsua, mutta huonoista ajoista me kyllä selviämme. Nyt on jälleen se hetki: on aika painaa starttinappulaa ja käynnistää kone.

Kirja päättyy lyhyeen kuvaukseen omalaatuisesta elämästä, jonka yksi ihminen on seilannut palkittuna reportterina, moninkertaisena päätoimittajana, pappina, pankinjohtajana, tietokirjailija - sanan käyttäjänä. Orpopojan tie Rovaniemeltä helsinkiläiseksi vaikuttajaksi on ollut värikäs.


Katso myös