Suomenlinna — Valon saaret - Islands of Light

Bird, Tim
Nimeke: Suomenlinna — Valon saaret - Islands of Light
Tekijät: Bird, Tim (Kirjoittaja)
Sivill, Kaijamari (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522913258
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,90 € 7,90 € (7,18 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: Luonto ja retkeily
Valokuvaus
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 42.33 Pääkaupunkiseutu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: Suomenlinnan merilinnoitus, linnoitukset, luonto, saaret, valo, valokuvataide, vuodenajat
Avainsanat: Suomenlinna (Helsinki), Suomenlinnan merilinnoitus, linnoitukset, luonto, saaret, valo, valokuvataide, vuodenajat
Suomenlinnalla on aivan erityinen paikka palkitun englantilaisen valokuvaajan ja matkailutoimittajan Tim Birdin sydämessä. Pääkaupunkia vartioiva linnake saarineen on hänelle ”Helsingin kruununjalokivi”, jonka kiehtovuuden takaa jatkuvasti muuttuva valo ja sen myötä tunnelma.

Bird on vanginnut tähän kauniiseen kirjaan Suomenlinnaa repivät tuulet, sen syliinsä kietovan usvan, sitä peittävät lumipyryt ja ympäröivän jään sekä heleän kevään ja kukkivan kesän, jotka tarjoavat vastakohdan modernille kantakaupungille.

Kirjan upeat kuvat tallentavat vaihtuvat vuodenajat, ja niitä yhdistävät saarten asukkaiden tarinat. Tervetuloa matkalle Helsingin kauneimpaan ja historiallisimpaan lähiöön!

Kirjan tekstit ovat suomeksi ja englanniksi.

Tim Bird on Suomessa yli 30 vuotta asunut englantilainen valokuvaaja ja matkailutoimittaja. Iso-Britannian matkailutoimittajien kilta on valinnut Timin vuoden valokuvaajaksi vuosina 2012 ja 2015, ja hänellä on myös lukuisia muita palkintoja matkakuvistaan.


Katso myös